Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ala su omanuli eksperti...

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Ala su omanuli eksperti...
      Isto kao i skoro svi mi a mnogi ovde su takodje eksperti isto onoliko koliko i oni.

Inace, procitala sam sve vase komentare i analize I odgledala ponovo highlights pa da dodam nesto.

Mislim da je kljucan bio 3 game 3 seta u kome je Novak imao nebrojeno mnogo prilika za break. Gledajuci ga sinoc uzivo secala sam se slicnog napetog i teskog game-a na pocetku 5 seta u SF prosle godine protiv Wawrinke koji je Novak takodje uspeo da izgubi ali je ipak nekako dobio mec. Tada sam mislila da mozda ovoga puta nece imati toliko srece, na zalost bila sam u pravu. Ne znam zasto ne uspeva da dobije takve game-ove, to samo on zna. Po meni, na kraju nije imao srece ali ni herz-a. Secam se i da sam tada mislila kako to nije dobro, kako suvise sebi komplikuje i vraca protivnika u mec. Na live temu su mnogi tako komentarisali.

Prilika za popravni je bila u TB i opet ga Novak neobjasnjivo gubi. Novak gubi suvise puno TB's.

Onda gubi i prilike za break na pocetku 4 seta, jednostavno sve 3 velike prilike je propustio. Zao mi je jako, jesam njegov veliki navijac, ali apsolutno mi nije jasno zasto.

Istina je da Kei na USO igra jako dobar tenis, ali ipak mogu se kladiti da ce posle imati losu jesenju turneju.
      Last edited by Maja; 07-09-14, 17:04.

Comment

• Nishikori kad je dobro fizicki igra odlican tenis, pa kroz cele godine ali sa pauzama, tako da na dugi rok ja ga ne mogu videti kao pobednika. Dostigao je on svoj igracki vrhunac na ovom turniru, ali odigrao je on ovako i protiv Nadala na AO, nadigrao ga je kao i u Madridu, ali nije ga pobedio. Trebaju se neke stvari poklopiti, na ovom turniru jeste jedan od najboljih jer je u finalu, ali do daljnega to je sve.
        Cilic je napravio ogroman mentalni napredak i to je kljuc i osnova kod njega, jer igru mozes mozes usavrsavati i primeniti, samo ako imas stabilnost. A ja nikada nisam videla ovako jasnog i smirenog pogleda kod njega. Da se covek cudi kako jedan Ivanisevic moze nekoga uopste smiriti.
        Sjajan posao su odradili Cheng i Ivanisevic i tacno uvideli slabosti protivnika pa pripremili svoje igrace kao favorite na mecevima, jer su se i tako ponasali.
        Ako je u polufinalu i za obojicu motiv bio neverovatan, pobediti Djokovica i Federera, u finalu motiv je samo titula, ali protiv jedan od svojih. Sanse su im jednake, pritisak mnogo veci s time i mane koje nose u sebe lakse izlaze, uopste od niti jednog ne ocekujem spektakularne meceve kao u polufinalu, nego padove i podeme.
        Meni je svejedno ko pobedi, ali ne mogu zaboraviti onaj smiren i zreo pogled Cilica.
        A i ne ocekujem nista posebno od obojice posle ovog US Opena.

Comment

• Sta je uradio Goran Ivanisevic od Cilica to je zaista neverovatno!To je verovatno i najbolja saradnja na ATP turu,kakav napredak u igri za samo godinu dana.To najbolje govori koliko su ustvari igraci iz TOP 50 izjednaceni po kvalitetu samo treba da se srede u fizickom,psihickom i taktickom smislu.Verujem da Cilic uzima USO.
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ako Cilic uzme USO a onaj sto je to prognozirao, pa her Zika napisao da se sad onesvestio osvestice se od rostilja kad Cilic napravi festu
            sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Prvi put nakon 2005. i finala izmedju Marat Safin i Lleyton Hewitt na Australian Open u finalu nekog Grand slam turnira nije neko iz ''Velike cetvorke'' (Murray, Federer, Nadal, Djokovic) ! Ovaj US open 2014 ide u povijest.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                Da se covek cudi kako jedan Ivanisevic moze nekoga uopste smiriti.
                Dobro si to napisala. Baš neverovatno. Najemotivniji tenisač svih vremena uspio, da kao trener, da smiri svog igrača kojem baš psiha je bila veliki problem u prošlosti. Pa naravno. Prekretnica je bio 5.set za Simonom. Odigrao je set svog života u najvažnijem trenutku. Ko zna, gdje če mu biti kraj. Ajde, Marine idemo po titulu.

Comment

• Ako nije naucio na svojim greskama onda ne znam na cijim ce... neko ko je cetiri seta bio egal sa Samprasom u finalu Vimbldona uspeo je da se raspadne za 15 minuta i pretvori se u amatera. Marina je trebalo trgnuti, da je jos vise smiren zaspao bi na terenu, sto se par puta za malo i desilo.. nazivao sam duhom igraca koji ce se boriti za US Open
                  Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Meni i dalje samo deluje neverovatno da cemo sutra moci da kazemo Marin Cilic/Kei NIshikori GS sampion
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Jeste, ostaje samo da nam prikazu teniski praznik pa nek bolji dobije, mada bih vise voleo da to bude Marin
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ja jos uvek ne mogu da se odlucim, prvo slem finale posle jedne decenije da mi je poprilicno svejedno ko ce da pobedi i da samo navijam za odlican tenis
                        mozda mi je malo drazi Kei
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Sa Ivanisevicem Cilic igra kao da su jedno,toliko emocije i zelje odavno nisam video.Ajmo majstori po GS titulu
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Velika četvorka nikad nije ni postojala

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Velika četvorka nikad nije ni postojala
                              Eki nije, Wikipedia se ne slaze sa tobom

http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Four_(tennis)

Comment

• Andy vala ni po čemu ne može u istu rečenicu sa trojicom ispred, nit će ikada moći

velika trojka i best of the rest
                                Last edited by shminka; 07-09-14, 21:30.

Comment

Working...
                                X