Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Jigsaw92 View Post
    Ja sam ubedjen da bi na travi uzela par gemova na svoj servis!
    98. na AO ih je obije dobio Njemac 200 i neki na listi i to u polupijanom stanju...Serenu 61 a Venus 62 ...kasnije na RG iste te godine mu je Venus prishla i zamolila ga- ZNash ono u Ausatraliji...nije se desilo... naravno koliko znam kamere nisu nishta zabiljezile ta 3 gema shto su uzele im je takoreci poklonio.
    SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• ако су Нолета у давис купу тестирали на допинг 4. сата, могу да замислим шта су Чилићу радили зато што је победио Федерера? /можда је још увек на контроли?/
      Last edited by Žika; 08-09-14, 11:28.
      sigpic

Comment

• Posto je ponedeljak, na ATP sajtu imamo sada vec uobicajeni bag da je u H2H-u finalista neko proglasen za pobednika US Opena.. ne bih se bunio da veceras zadrze Marina na tom mestu
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Ne gotivim je bas nesto preterano, ali Serena je kraljica.

18 GS
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
            Posto je ponedeljak, na ATP sajtu imamo sada vec uobicajeni bag da je u H2H-u finalista neko proglasen za pobednika US Opena.. ne bih se bunio da veceras zadrze Marina na tom mestu
            nista nishika?
            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Japanac je vec uradio dovoljno Posle onakvog poslednjeg gema protiv Federera, moram biti uz Marina

sigpic

Comment

• ja se polako priklanjam Kei klanu
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Tako je šefice, mnogo ti je nešto trebalo.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Imate jos 8 sati, jer je situacija krajnje ekstraordinarna

sigpic

Comment

• Vala mi je apsolutno svejedno, samo neka bude dobar mec. Ne trazim puno

Comment

• Kei

valjda nećemo prskaj i ja neku povredu da mu donesemo

Comment

• I meni isto, zbog shvatanja tenisa i tehnike blago sam na strani Nisikorija, ali odavno opustenije finale Slema necu gledati to je sigurno.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            I meni isto, zbog shvatanja tenisa i tehnike blago sam na strani Nisikorija, ali odavno opustenije finale Slema necu gledati to je sigurno.
                            To je otprilike to, ali posle 10 godina, nekako prija da opusteno gledam finale
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Bogami, ne bi valjalo da ne odigraju dobar mec, zbog mnogo cega! Prvo, zelim da oni koji prate samo trojicu najboljih vide da se i te kako moze bez njih, a zatim da pametnjakovici poput Džonatana koji vodi PeRFect Tennis pojedu svoje reci kako prenosa finala nece ni biti

sigpic

Comment

• Kakva se posjeta ocekuje, ne bih me iznenadio fijasko sto se tice posjete s obzirom na razocaranje publike u petak?!

Comment

Working...
                                X