Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Sledece godine Nadal nece osvojiti RG
    Sledece godine Nole nece da povraca u finalu, tako da je pehar musketara koj svi cekamo u Novakovim rukama

Comment

• Originally posted by Zika View Post
      Наравно да Чила мора да гаји веру у себе и нетреба га деморалисти и подаништавати, али прсити се пред Федерером је неозбиљно. Може се догодити да добијеш бољег играча у тенису, изађе човек нерасположен, повређен и још пуно разлога, али то не значи да си им дорастао. Федерер тај тип играча ставља у мали ђеп, тачно зна шта треба да им ради, ипак су ти кракати сервери лимитирани пред врхунским техничарима...
      Razočarao si me skroz s ovim komentarom,prvo ja nigdje ne vidim nijedan komentar Marina o meču,najbolje još da kaže,bit će mi gušt igrati polufinale i izgubiti od Federera ,a ovaj dio o krakatim serverima i da Federer zna s njima,istina,ali Čilić oupće nije takav tip igrača,nit mu je servis najjače oružje,pod pojmom krakatim serverima prije svega mislim na Isnera,Raonica,Andersona,Karlovica i slične....Marin može igrati gotovo slično ko Delpotro,a on ga je dobio u finalu USO kad je Federer bio dosta bolji nego u današnje vrijeme,zbilja je čudno što se ja ko Marinom navijač nadam da postoji mogućnost da ga izbaci
      Uglavnom dosta podcijenjivački tekst o Marinu,ali primjetio sam takve i sinoć od tebe,al eto

Comment

• Može Marin protiv Federera, meč 2011. je bio baš izjednačen...a Roger je tada igrao dosta bolji tenis

Meč u Sinsinatiju je takodjer mogao na drugu stranu

Comment

• Velika prednost Federera u eventualnom finalu protiv Novaka je h2h, odnosno Novak moze da izpegla taj skor a zna se sta tada Novak radi...

Btw. jedan los mec nista ne znaci

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
            Razočarao si me skroz s ovim komentarom,prvo ja nigdje ne vidim nijedan komentar Marina o meču,najbolje još da kaže,bit će mi gušt igrati polufinale i izgubiti od Federera ,a ovaj dio o krakatim serverima i da Federer zna s njima,istina,ali Čilić oupće nije takav tip igrača,nit mu je servis najjače oružje,pod pojmom krakatim serverima prije svega mislim na Isnera,Raonica,Andersona,Karlovica i slične....Marin može igrati gotovo slično ko Delpotro,a on ga je dobio u finalu USO kad je Federer bio dosta bolji nego u današnje vrijeme,zbilja je čudno što se ja ko Marinom navijač nadam da postoji mogućnost da ga izbaci
            Uglavnom dosta podcijenjivački tekst o Marinu,ali primjetio sam takve i sinoć od tebe,al eto
            Znas kako, niko ovde nima nista protiv Cilica, ali nije realno da ce da ga dobije. Jeste on dosta napredovao, ali Rodzer posle ovakvih meceva obicno izadje bolji i ja imam neki osecaj da ce u subotu da ga demolira. Naravno, ni ja ne bih stavio Cilica u isti kos sa Isnerom i kompanijom.

Comment

• Mislim da nema Marin taj sampionski mentalitet da se moze uporediti sa Delpom... slazem se da ce u subotu verovatno lagano izgubiti

...

Iii da, Tomas se izvinio za sinoc;)

Last edited by Zzz; 05-09-14, 16:12.

Comment

• Marina uporediti sa Delpotrom da bi dobrio Feda ne treba mu samo igra već i glava, a Marin tu nije ni blizu Delpotru
                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                  Znas kako, niko ovde nima nista protiv Cilica, ali nije realno da ce da ga dobije. Jeste on dosta napredovao, ali Rodzer posle ovakvih meceva obicno izadje bolji i ja imam neki osecaj da ce u subotu da ga demolira. Naravno, ni ja ne bih stavio Cilica u isti kos sa Isnerom i kompanijom.
                  Ma znam da niko nema ništa kontra Marina,odnosilo se na post o Čiliću kao da nebi ni trebao pomišljati na pobjedu protiv Federera,ispalo je u tom fazonu.
                  Što se tiče meča s Federerom,ne vjerujem da će ga demolirati,nije nitko na USO otkad igra,pa neće ni sada(bar vjerujem )ja temeljim optimizam na zadnjem meču u Torontu gdje je i on vidio da može igrati s njim meč,koji se na kraju svede na par loptica,normalno da je i po meni Federer dosta veliki favorit,ali ljudski se nadati

@Sonja
                  nisam ni govorio o mentalitetu,govorim kako on može odigrati slično ko Delpo,tj s oba krila napadati i gađati crte,upoznao je to i Novak na IW ove godine,ali se ispuhao prerano ,a i Nadal kad ga je dobio 6-1 6-2....uglavnom usporedba je išla samo u smislu da Marin nije krakati server

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                    Marina uporediti sa Delpotrom da bi dobrio Feda ne treba mu samo igra već i glava, a Marin tu nije ni blizu Delpotru
                    Napisao sam samo da Marin može igrati ko Delpotro,tj. pokazivao je u nekim mečevima takvu igru,al nikad nije mogao izdržati više od 2 seta,gledaj samo meč s Murayem na USO 2012 kad je vodio 6-2 5-1 i poslije jednog poklonjenog gema totalno se raspao,ali do tog trenutka Murray je mogao samo promatrati kako gađa linije...pogledao sam 100 tinjak mečeva Marina i dosta od Delpoa,pa valjda znam što pričam
                    Last edited by Mario Ancic; 05-09-14, 16:46.

Comment

Ma znam da niko nema ništa kontra Marina,odnosilo se na post o Čiliću kao da nebi ni trebao pomišljati na pobjedu protiv Federera,ispalo je u tom fazonu.
                      Što se tiče meča s Federerom,ne vjerujem da će ga demolirati,nije nitko na USO otkad igra,pa neće ni sada(bar vjerujem )ja temeljim optimizam na zadnjem meču u Torontu gdje je i on vidio da može igrati s njim meč,koji se na kraju svede na par loptica,normalno da je i po meni Federer dosta veliki favorit,ali ljudski se nadati

@Sonja
                      nisam ni govorio o mentalitetu,govorim kako on može odigrati slično ko Delpo,tj s oba krila napadati i gađati crte,upoznao je to i Novak na IW ove godine,ali se ispuhao prerano ,a i Nadal kad ga je dobio 6-1 6-2....uglavnom usporedba je išla samo u smislu da Marin nije krakati server

Pa nadaj se, i ja se nadam da Fed moze u finalu da dobije Novaka, ali posle Wimbledona vise nisam optimistican

Comment

@Sonja
                        Znam da moze, koliko me je nervirao, cc
                        Nego mislim da je NI napisao da je Marin Delpova klasa pa sam zato iznela svoje misljenje...jer nije stvar samo u tome znati 'gađati crte' da bi teniser bio na najvecem nivou (ili drugom najvecem). Uglavnom slazemo se da Marin moze svojom igrom nauditi najboljima, samo jos mora pokazati da ima mentalitet za velike pobede. Sto se mene tice mogao bi to pokazati vec u narednom mecu (navijacu za njega);)

Comment

• u par deka su Delpo i Marin...prvi defanzivno orijentisan, drugi ofanzivo...tu je i najveća razlika

Servis im je obojici morao biti dosta bolji, Marin je sad u tom segmentu sigurno bolji...na reternu i BHu je oduvijek bolji, kao i u kretanju...ima više osjećaja na mreži...lakše dodje do mreže

Ono što je Delpu pomoglo da postane GS šampion je FH...tu je konstantniji, čvršći i jači...ali je to donijelo povrede...dok Marin ima pokret zglobom prvi FHu koji pomaže da FH može hvatati nešto ranije, donosi neke uglove, ali i previše grešaka...što je i logično, jer je ofanzivniji

Delpo je bolji takmičar, mangup na terenu...Argentina...dok je Marin isuviše dobar momak, stidan...to ga je koštalo dosta do sada...ova suspenzija i Goran će to vjerovatno promijeniti...par slomljenih reketa ne bi škodilo, odavno to Goran govori...Split

I sami stil igre pomaže Delpu da bude veći šampion, iako je šampion bio samo jednom...

Emocije koje je Marin jučer pokazao vjerovatno nikad do sada nismo vidjeli, to je super stvar
                          Last edited by shminka; 05-09-14, 17:16.

Comment

• Zaprvo Marin se zbunio dok je proslavljivao, hteo da padne na kolena pa valjda mu je svetnulo da treba da se pozdravi sa protivnikom i nekako ispalo je samo da klekne.
                            Ne bih rekao da Marin nema sanse protiv Federera, iako vec sam rekao da mislim da ce Federer to da dobije. Ako bude igrao kao sa Monfilsa, Marin imace ogromne sanse.

Inace da sam fan Federera ne bi se nadao niti 1% u finalu. Razumem da je ovo sport i da je sve moguce, al u ovom slucaju mislim da nista nije moguce. Vakvo mislenje sam imao oko Nadala na proslom WTF-u, gde je preocito bilo da ce to Novak da dobije, jer razlika u kvalitetu u tom trenutku bila ogromna. Federer sa novim reketom ne moze da dobije brdo poena iz svoje FH strane, a to ga jos dodatno nervira, narocito kad igra protiv protivnike sto sve vracaju, kao Monfilsa, Djokovica, Mareja...
                            Kako ce on probiti Djokovica sa osnovne meni stvarno nije jasno i ne mogu to da zamislim...
                            OVAKO

Comment

• Ima Roger ljude koji se brinu za to da skontaju kako

Comment

• Govorim o navijace, sigurno Roger nece da izadje na teren i izgubiti tek tako.
                                Last edited by Stefan-kobe; 05-09-14, 18:35.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X