Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by NI View Post
    Ovo su sanse koje daju kladionice:

Code:
    Novak	42.3%
    Federer	22.0%
    Mari	13.7%
    Conga	4.1%
    Stan 	3.9%
    Grigor	3.6%
    Raonic	2.8%
    Ostali	7.6%

Da li kladionice znaju nesto sto mi ne znamo? U svakom slucaju ovo je pretjerano poslije forme koju je pokazao u Torontu i Sinsinatiju.
    A, realno na GS ko drugi sem Djokovica u ovom trenutku, i to u formu i stanju kao sto je, moze biti prvi favorit.
    Da je Federer bio neku godinu mladji bio bi on prvi favorit.
    Mozda Marej moze imati malo visi postotak, ali niko ne veruje da moze.

Comment

Ovo Tsonga osvaja, kakav Djokovic kakavi Fedovci sta vi pricate. Covek tankovao u Cincinatiju samo da bi ostao svez i da bi uzeo titulu na USO. Aleeeeeeez Jo
      OVAKO

Comment

Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Ovo Tsonga osvaja, kakav Djokovic kakavi Fedovci sta vi pricate. Covek tankovao u Cincinatiju samo da bi ostao svez i da bi uzeo titulu na USO. Aleeeeeeez Jo
        Stefan,
        To zasto si glasao na nasoj anketi da Tsonga osvaja, pa sada moras da opravdas ili zaista verujes da Tsonga moze osvojiti GS?

Comment

Originally posted by Niki View Post
          A, realno na GS ko drugi sem Djokovica u ovom trenutku, i to u formu i stanju kao sto je, moze biti prvi favorit.
          Da je Federer bio neku godinu mladji bio bi on prvi favorit.
          Mozda Marej moze imati malo visi postotak, ali niko ne veruje da moze.
          Novak mora biti prvi favorit ali 42%, 20% vise od Federera, je pretjerano.

Za me ne bi realnij bilo NOvak 30% a potom Federer i Mari sa po 20-25%.

Comment

Originally posted by Niki View Post
            Stefan,
            To zasto si glasao na nasoj anketi da Tsonga osvaja, pa sada moras da opravdas ili zaista verujes da Tsonga moze osvojiti GS?
            Ja zaista vjerujem i vidjeces kako cu da budem u pravo na kraju turnira, bicu jedini sto je pogodio pobjednika na ovom GS-u.
            Jo pjeske do titule, max dva seta ako izgubi.
            OVAKO

Comment

Za Mareja se slazem, ali za Federera veliki je faktor fizicka sprema i realna mogucnost da on izdrzi dva ili tri teska meca u kontinuitetu. Zato pretpostavljam da je taj procenat. Ako se Djokovicu pogodi zreb, pa i ovako nespreman je jaci od svih.

Comment

Stefan,
                Ajde da vidimo, ovaj optimizam sa dva seta malo me buni, ali bices jedini ako on pobedi.

Comment

kako moze da se vidi ko je za koga glasao? zanima me ko jos veruje Tuti Bugarinu

Comment

Kliknes na bilo koji broj glasova koje je neki teniser dobio

Comment

почео Бозољац....

мученик, једино што има је тај сервис и изгуби га у тајбрејку..
                      Last edited by Žika; 20-08-14, 21:25.
                      sigpic

Comment

Konjuh
                        OVAKO

Comment

http://www.rezultati.com/utakmica/pC.../#tijek-meca;1

Kakav set
                          sloboda ili ništa

Comment

Ovo su sanse koje daju kladionice:

Code:
                            Novak	42.3%
                            Federer	22.0%
                            Mari	13.7%
                            Conga	4.1%
                            Stan 	3.9%
                            Grigor	3.6%
                            Raonic	2.8%
                            Ostali	7.6%

Da li kladionice znaju nesto sto mi ne znamo? U svakom slucaju ovo je pretjerano poslije forme koju je pokazao u Torontu i Sinsinatiju.
                            Juče kvote na WH bile na Feda i Maru 4,5, a sad Fed 4, a Mara 5. Šta to oni znaju, a da mi ne znamo. To verovatno zavisi od uplata igrača.

Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Nadam se da ovo ne misliš ozbiljno.
                            Last edited by miloolja; 20-08-14, 22:00.

Comment

Realno je ono što izbace kladionice, veruj mi.

Ne znam da citiram više citata u jednom postu, izvinjavam se na uzastopnim postovima.
                              Last edited by dekinjo...; 20-08-14, 22:01.

Comment

Daj života ti prestani na svaki post ponaosob da odgovaraš, već sve u jednom, objedini, odnosno ispraviš /edituješ onaj prvi. Post za postom u par minuta se smatra spamovanje. Toliko godina forumašenja na ovim prostorima.... mislim na svakom je isto.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X