Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jel danas izlazi žrijeb
    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Niki View Post
      Govorili smo o kladionicama i zasto je prvi favorit.
      A, on moze i u prvo kolo izgubiti. Ili dobiti turnir. Nema ko drugi u ovom trenutku da bude prvi favorit na US Openu. I ne samo u ovom.
      Govorili smo zasto Novak ima 42% sansi da dobije. I vjerovatno je shminka dao odgovor. Zato sto kladionice znaju (indirektno) da Novak nije dao sve od sebe i nije planirao da da sve od sebe u Torontu i Sinsinatiju.

Novaka koji je u pristojnoj formi u mecu na USO koji traje 5 setova mogu da pobijede Vavrinka, Federer i Mari. Mari bi mozda bio i favorit u takvom mecu. Novaka koji igra kao u Torontu i Sinsinatiju ce pobijediti bilo ko od prve dvadesetorice rezultatom 3:0.

Comment

• Očekujem još jednu GS titulu za Stana...po nekom nepisanom pravilu za ovu godinu...slijedi odličan turnir

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Govorili smo zasto Novak ima 42% sansi da dobije. I vjerovatno je shminka dao odgovor. Zato sto kladionice znaju (indirektno) da Novak nije dao sve od sebe i nije planirao da da sve od sebe u Torontu i Sinsinatiju.

Novaka koji je u pristojnoj formi u mecu na USO koji traje 5 setova mogu da pobijede Vavrinka, Federer i Mari. Mari bi mozda bio i favorit u takvom mecu. Novaka koji igra kao u Torontu i Sinsinatiju ce pobijediti bilo ko od prve dvadesetorice rezultatom 3:0.
          Sve je to u redu NI, iako mislim da ga Federer ne moze dobiti ovde na 5 setova, ali smesno mi je malo ono "kladionice znaju nesto sto mi ne znamo". Kako bi bilo ko znao jel on namerno odigrao ovako ili onako ili ne. Sve su to pretpostavke, a treba malo biti i logicar.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Očekujem još jednu GS titulu za Stana...po nekom nepisanom pravilu za ovu godinu...slijedi odličan turnir
            Samim tim se na slazes sa kladionicama.

Comment

• Nema ko drugi biti favorit pored Novaka...a to koliki je kome postotak dat nije previše bitno...šampion će svakako biti 100% šampion

Stanov najbolji tenis u ovom trenutku niko ne bi mogao pratiti, samo treba dostići tu formu

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                Sve je to u redu NI, iako mislim da ga Federer ne moze dobiti ovde na 5 setova, ali smesno mi je malo ono "kladionice znaju nesto sto mi ne znamo". Kako bi bilo ko znao jel on namerno odigrao ovako ili onako ili ne. Sve su to pretpostavke, a treba malo biti i logicar.
                Niki,

Kvote formiraju strucnjaci koje kladionice uposljavaju za to. Tako svaka velika kuca William Hill, Ladbrokes... ima svog teniskog strucnjaka. I svaki od tih strucnjaka gleda i procjenjuje sto radi onaj drugi. Znaci kvote su u ne maloj mjeri rezultat ukopne pameti.

Teniski strucnjak svake kuce je jako dobro upucen u tenis, prati tenis i sto je navaznije krece se u teniskim krugovimau kojima se prica sto se desava. Da li je Novak zabrinut zbog Jeleninog stanja, da li se Novak i Beker slazu, koliko dugo Novak nije trenirao zbog svadbe, kakav mu je izgledao trening prije Kanade, kakav je bio sa sparing parterima itd. Ali isto tako poredjenja kakav je Novakov trening bio prosle godine ili na Uimbldonu...

Zato kad ja kazem da kladionice nesto znaju onda zapravo mislim da njihovi strucnajci nesto procjenjuju.

Naravno postoji i faktor uplata, ali to je za sada zanemarivo.

Originally posted by shminka View Post
                Stanov najbolji tenis u ovom trenutku niko ne bi mogao pratiti, samo treba dostići tu formu
                To je vjerovatno tacno. Nema Nadala, Mari se tradicionalno muci sa Stanom, Federer ima 33 godine a Novak ne moze postici maksimalnu formu.

A ako Novak ne moze postici maksimalnu formu onda su sanse od 42% pretjerane.
                Last edited by NI; 21-08-14, 13:40.

Comment

• Federer moze dobiti Novaka u 5 setova jedino ako uzme prva dva seta pa odmara naredna dva i u petom odigra svom snagom.

Btw, dzabe nagadjate, ovo uzima Ferrer.
                  Dayman (a-a-ah...)
                  Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                  Champion of the sun (a-a-ah...)
                  You're a master of karate and friendship
                  For everyone

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                    Jel danas izlazi žrijeb
                    Da, ali kod nas ce vec biti kasno, pretpostavljam.

" The 2014 US Open men’s singles draw will be revealed on Thursday, Aug. 21."

Comment

• @kladionice:

a kada su omanule? mrzi me da citam i trazim ali kolika je bila kvota na WB na Novaka? ok za AO ih je Novak zeznuo...

Inace mislim da ce biti ovako. Jelena je rekla Novaku "daj nemoj vise da nas blamiras i gubis meceve, osvoji USO kao i WB za mene i bebu" a Novak ce tako i da uradi.

Comment

• Originally posted by Maja View Post
                        @kladionice:

a kada su omanule? mrzi me da citam i trazim ali kolika je bila kvota na WB na Novaka? ok za AO ih je Novak zeznuo...

Inace mislim da ce biti ovako. Jelena je rekla Novaku "daj nemoj vise da nas blamiras i gubis meceve, osvoji USO kao i WB za mene i bebu" a Novak ce tako i da uradi.
                        Bio je blagi favorit i na RG-u nakon lose sezone na sljaci za Nadala i lose igre u prva 3-4 kola, ali nakon ono oducavanje od tenisa Mareja u 1/2 finalu sanse su bile tu negde, mislim da je 51% bio na strani Nadala, cak u nekim kladionicama tih 51% je bilo u korist Novaka. Dakle, svi su ocekivali da Novak to dobije, KONACNO, ali... Nisu uvek kladilnice u pravo, ali kada oni izvade te procenti znajte da su u obzira uzeti milion faktora.
                        OVAKO

Comment

• Promaše svaki put kad Novak promaši turnir mimo šljake...znači W 2012, USO 2012, W 2013, USO 2013, AO 2014

Ne ulazi se previše u detalje kod biranja favorita na GSu...kao da oni znaju kako će pojedinci trenirati pred W 2015...a svejedno se šanse do tada neće značajno mijenjati...tako su šanse za ovaj USO formirane još prije godinu dana...i ne bi se značajno promjenile da Rafa nije otkazao turnir...što je jedini razlog Novakovih 42%...

Na GSu se od najboljih očekuje najbolji tenis, tako da šanse oslikavaju to što pojedinac u tom trenutku predstavlja u svijetu tenisa...a No.1 je najznačajniji faktor u svemu tome

Ne mogu dva poraza promijeniti to da je Novak najbolji na svijetu...i naravno da je veliki favorit na turniru na kom ne igra najveći rival...

Poslije žrijeba bi postotak mogao ići i do 50%

Comment

• u 18:00 bi trebao biti žrijeb

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              u 18:00 bi trebao biti žrijeb
                              Po americkom?

Comment

• po našem

Comment

Working...
                                X