Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ClayWarrior View Post
    Bogami, ne bi valjalo da ne odigraju dobar mec, zbog mnogo cega! Prvo, zelim da oni koji prate samo trojicu najboljih vide da se i te kako moze bez njih, a zatim da pametnjakovici poput Džonatana koji vodi PeRFect Tennis pojedu svoje reci kako prenosa finala nece ni biti
    nisam videla da je to odvalio

samo ce ovo sigurno biti najmanje praceno finale u poslednjih 10-tak godina, u to nema sumnje
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Ma covek mi uzasno ide na nerve, ponasa se kao klinac od 15 godina. Kapiram ja koliko voli Rodzera ali brate pokazi bar malo razuma i postovanja, posebno posle onakvog meca

Videcemo, voleo bih da vidimo neke podatke americkih televizija, a hocemo sigurno jer ce to bukvalno svakoga zanimati. Zbog toga mi je uzasno vazno da nam prirede teniski praznik.. Marin je rekao da im je Vavrinka otvorio vrata za ovo u Australiji, sada neka oni budu primer drugima
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Kako došla, tako i o`šla...Čilomanija

Comment

• Japanac je marketinski jak sigurno, pratice ga dosta.
          sigpic

Comment

• Baš vam zavidim kada ste opušteni... ako navijam, ne mogu da se ne nerviram... u suprotnom mi je svejedno, a nije mi sve jedno.

Kei vodi sa 5:2, na otvorenom hardu 3:2, a kako je na vrhuncu u ovom trenutku, nema razloga da se statistika promeni.

Jeste da su prvi put još od 1996. prvi i drugi nosilac izgubili u PF USO, ali ne nazire se još kraj, a u svakom slučaju malo po malo valja se navikavati na neke nove poretke... mic, po mic...
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Марин ми је увек био мио и драг као човек, Нишикори је увек био симпатичан тип, а имам утисак да је донео нешто ново у тенис, то рано хватање лопте и све више га пратим, баш ме занима колико је то успешно за све типове играча који су на туру?!

Сумњам да ће гледаност бити мала јер нема Федерера? Ко воли тенис, зна да има шта да се гледа данас.
              sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                Baš vam zavidim kada ste opušteni... ako navijam, ne mogu da se ne nerviram... u suprotnom mi je svejedno, a nije mi sve jedno.

Kei vodi sa 5:2, na otvorenom hardu 3:2, a kako je na vrhuncu u ovom trenutku, nema razloga da se statistika promeni.

Jeste da su prvi put još od 1996. prvi i drugi nosilac izgubili u PF USO, ali ne nazire se još kraj, a u svakom slučaju malo po malo valja se navikavati na neke nove poretke... mic, po mic...
                Olja, ja ne mogu da se nerviram zbog Keija i Cilica, to bi stvarno bilo previse
                Mozda bi mi bilo draze da Kei osvoji, ali bice mi drago i ako Cilic osvoji jedino sto mi je i dalje nadrealno da ce jedan od ove dvojice da bude GS sampion, to mi nikako ne ide u glavu

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• bila sam preoštra (eto još jedan razlog da budem motivator)... ali mi je stalo da Kei osvoji, ne zato što imam nešto protiv Marina - roštiljdžije (nikad više na njega ne tipujem) već zato što mnogo volim kako Japanac igra.. toliko me podseća na Novaka a i bolji je
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Srećno Kei

Comment

• Prodje tacno 6 godina od poslednjeg Rodžerovog trijumfa ovde... ko je tad mogao da pomisli da ce ga vise nece osvajati

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                        Prodje tacno 6 godina od poslednjeg Rodžerovog trijumfa ovde... ko je tad mogao da pomisli da ce ga vise nece osvajati

samo da kazem da nam nisi nedostajao

sigpic

with experience.

Comment

• Pakujem kofere

sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            samo da kazem da nam nisi nedostajao
                            тражи ђавола?
                            sigpic

Comment

• A i HRT je posle ko zna kolikih pregovora uspeo da obezbedi prava, sramota bi bila da nisu... bas cu da prebacim ako Marin bude pred pobedom, da ih cujem

sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                ja se polako priklanjam Kei klanu
                                Kako bi drugo moglo biti? Da navijas za pobjednika nad Federerom?

Comment

Working...
                                X