Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kobe , ako mene pitas vece mi je iznenadjenje sto ga je Rafa dobio u NY. I meni se tada cinilo da Rafa nema sanse pa je bilo kako je bilo...I ovakav RF je nezgodan Novaku....iako mislim da ga nece dobiti ako dodje do toga................
    sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Stefane, sad si upravo dao Rogeru titulu u ruke

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
        Kobe , ako mene pitas vece mi je iznenadjenje sto ga je Rafa dobio u NY. I meni se tada cinilo da Rafa nema sanse pa je bilo kako je bilo...I ovakav RF je nezgodan Novaku....iako mislim da ga nece dobiti ako dodje do toga................
        Kako iznenadjenje kad Nadal igrao najbolji tenis u zivotu?
        Ja govorim o trenutno stanje, a da bi tu bio najbolji Roger ne bi pisao taka to je sigurno.
        OVAKO

Comment

• * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Njegov tenis na betonu nije bolji od novakovog ma kakav da dodje u NY. A Role na betonu je prosao odavno najbolji tenis...nije ni senka onog betondzije. Da je zreb bio malo milosrdniji mogli su komotno Fed i Djokovic odigrati dosad bar 4 finala u NY, nazalost bila su sf....samo
            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Ne znam, ja ti govorim iskljucivo o 2013. Rafa nije niko mogao dobiti taj period, covjek je bio masina. Ta situacija i ova situacija su mi totalno neuporedljivi.
              Fed u 33 godini zivota, Novak u svom prajmu, igra nestvarno.
              OVAKO

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post

Comment

• Jos samo da dune neki ludi vetar....Sta kazu prognoze za ponedeljak

Comment

• Inace Fedov stajling juce..
                    Konacno dobar na ovom USO-u.

A ja sad primetio da Dimitrov igrao sa pizama.
                    OVAKO

Comment

• Moze Marin napredovati jos malo ali da dostigne Delpovu klasu to nece da moze. Nekakva podklasa, ili polustepenik ispod Delpa je njegov maksimum. Jednostavno Dellpo je sampion po rodjenju. Ma koliko na sitne delice razlagali i poredili pazle njihove igracke ukupnosti uvek ce tas prevagnuti na Delpovu stranu. Dve sasvim neuporedive energije, dva razlicita mentalna sklopa ali posto Delpa tek ocekujemo a Marin je u 1/2 GS-a onda fokus na Marina.
                      Danasnji Marin je tu gde jeste zahvaljujuci servisu.
                      Veliki, ogroman pomak za vreme bana napravljen je na kako kazu jednom od najtezih udaraca u tenisu. Udarac koji mu donosi pocetnu prednost, kojim se stice samopouzdanje, sredstvo za proizvodnju lakih poena, udarac koji je Marina vratio u Top 10. Zahvaljuci njemu Marin se danas svrstava u kategoriju `servera` iako je igracki kompletniji od vecine iz te kategorije. Naucio je gotovo sve varijacije, ima tu skidanja farbe sa T linije na pretek, dubokih dijagonala, slajsa u stranu, jednom recju odlican. Kada stane servis, dobijemo Marina pre bana.
                      Priprema za servis odaje Marinov glavni problem. Visoko tapkanje loptice daleko od tela, bojazljivo preklapanje sakom kriju nesto sto ga sputava, kriju strah. Moze se nekim drugim terminom opisati ta vrsta kocnice, mada bi strah bio po meni adekvatan. Kod svakog udarca ponekad cifru ispred, ponekad dosta iza zareza primecuje se kocnica u nekom procentu. Ona ga sputava, oduzima tempo za delic sekunde, ona ga tera da cesto lopticu opauci bez rezona. Ta vrsta straha moze biti urodjena, stecena u ranom detinjstvu ili kasnije, kako god, to je usud tesko izleciv sa kojim se ziveti mora.
                      Zahvaljujci telesnoj gradji koja mu omogucava vec pomenuti odlican servis ista mu oduzima na kretanju. Nema dovoljno kordinacije u pokretu, nedovoljno efikasan za udarce iz trka, problematicne reakcije na niske i spinovane lopte, dusu dao za `setnju` koju recimo Novak savrseno eksploatise.
                      Last edited by pecaros; 05-09-14, 19:14.
                      sigpic

Comment

• Delpo ništa manje nije podložan Novakovoj `šetnji`...mada ćeš ti onda reći da i ne postoji neko ko nije

Comment

• Mozda se neki setac i pojavi, za jedno 5.6 leta, do tada setamo redom
                          sigpic

Comment

• Upravo tako, a na sitno je ta šetnja bila u ovogodišnjim mečevima što pokazuje i rezultat

Comment

• Marin ako samo psihicki bude 100% u mecu moze vrlo lako Federera da izbaci. Ali ja cisto sumnjam da ce se to desiti. A pravo da vam kazem ne bih ni voleo, jer rekao sam vec. Najveca radost na ovom US je ispadanje Vristaline, pa zatim Novak kako podize pehar u ponedeljak, ali da ga podigne protiv Federera, da ubije dve muve jednim udarcem.
                              I da po meni je Marin talentovan u najmanju ruku jednako kao Delpotro, ako ne i vise, ali je Delpotro mnogo veci borac i sampion (a to je u danasnjem tenisu daleko bitnije). Psihicki je jaci a to je u svakom sportu u bilo koje vreme najbitnija stavka. Jer meceve dobija glava.
                              Last edited by Sandugp; 05-09-14, 20:06.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Mario Ancic

Верујем да је теби мој пост деловао подцењивачки, али хтео сам да се спусти лопта на земљу јер је преовладала навијачка еуфорија уласком Марија у полуфинале и убедљивом победом над великим Бердихом... ја сам видео да је Бердих играо као болестан, на нашу срећу који одавно пратимо и волимо Марина.. нормално је да се сада жели још више јер сви видимо да Марин игра боље него икада раније, али ја сам само хтео да кажем да је то мало за Федерера, без обзира што је и Федерер у каријери имао изненађујуће поразе од много слабијих играча..и исто тако није могуће да Федерер ово добије са 100%.. али градити оптимизам из ових разлога је нереално ... уосталом сам си пре меча написао да је меч са Бердихом за тебе све или ништа и да си сит вечитом надању, хтео си да доживиш и једну такву победу, ето доживео си, честитам ти на задовољству и стрпљењу, али сада дајеш текстове где провејава оптимизам и изчекивања чуда, чак и не делује чудо, већ релна очекивања и захтеви од Марина да победи и Федерера, /јер је то могао и Дел Потро, па што неби и Марин/ па ако се и догоди да победи Марин, онда што да не и Ноле, па онда и сви остали турнири до краја године како би, што да не био и бр.1
                                Опет може да се каже, људски је желети и надати се.. и ја бих да будем капетан леђе, али морам и даље само да гледам из авиона....
                                Last edited by Žika; 05-09-14, 20:56.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X