I meni se ne bi uklapao da su mi odbili prvu ponudu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostI meni se ne bi uklapao da su mi odbili prvu ponudu.sigpic
Comment
-
Tabanou i ove sezone vrlo dobro igra, sa njim je samo fora sto je on napredovao po pozicijama suprotno od Balea(kad se vec spominje), poceo kao krilni napadac, zavrsio na beku, i to cak i nije lose po njegovu karijeru, jer nikad nije bio dovoljno napadacki orijentisan, vidi se da ima taj limit, ako bi ga uporedio sa nekim igracem to bi bio Valencia npr. Ima ogroman work rate, izuzetno brz i eksplozivan igrac i Galtieri je uvideo da ce mu pozicija levog beka najbolje lezati, pozicija gde je pokazao da je najjaci, gde mu se mane najmanje isticu, a vrline najvise. Ogromno iskustvo igranja u Ligue 1, a tek 25 godina, pravo vreme mozda i da se dobije poziv za repku, sada kada je konkurencija na toj deficitarnoj poziciji u francuskoj repci , slaba, mozda i najbolji levi francuski bek trenutno.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostNema to mnogo veze sa tim, ACL ili bilo koja povreda ligamenta je striktno mehanicke prirode i izuzetno zavisi od fizicke gradje i builta misica igraca.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostOgromno iskustvo igranja u Ligue 1, a tek 25 godina, pravo vreme mozda i da se dobije poziv za repku, sada kada je konkurencija na toj deficitarnoj poziciji u francuskoj repci , slaba, mozda i najbolji levi francuski bek trenutno.sigpic
Comment
Comment