Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Napad ce se pogriziti da ne damo gol, a odbrana danas sta uradi, a nece uraditi mnogo vidim.

Comment

• Necu gledati drugo poluvrijeme... mi se nadigravamo sa j*benim QPR-om i to smo u podredjenom polozaju

Comment

• Neka neko pita Van Gala gde su mu m*da sada... Posto ih je zagubio u Brazilu, Holandiji, Nemackoj...

Fil Jones i korner?! ahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahhaha
        Originally posted by Vladan
        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
        :vinjaksmajli:

Comment

• Nemoj Cesc vise ovakve passove brate, ruzno je, bas ruzno
          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Evo ga odmah dupli neki pas pao cim je izasao vani i to sam na svoju ruku
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Znate ono kad neko kaze, "mogli smo im dati 5 komada"....E pa Celzi je stvarno mogao da uvali BAR 5 komada....
              i to u prvom pol
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by srdjan_sl View Post
                Opasno me pocinje nervirati i on i njegova filozofija fudbala, a i transfer politika.
                Što je najgore, igrači skoro savršeno rade to što on podrazumeva pod filozofijom; način postavljanja između linija, kretanje posle dodavanja, otvaranje, bla bla... Ali moraš tri sata da oreš da bi stvorio jednu polušansu, i skoro nemoguće je napraviti višak, eventualno ako je kontra. Užas. Ako mu QPR koji je najnestabilniji sa držanjem pozicija i formacije u odbrani ne govori ništa o nemoći, ja sam nemoćan da gledam još koji ovakav meč. Bar da stavi Di Mariju nazad i Herreru kad je već toliko tvrdoglav sa ostalim.

Comment

• Tri (3) šuta na gol

Poslato sa HTC
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nego ko ce sada da nam javlja kako je Brnli odigrao!? Akane nisi fer!! Shame on you
                    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.

Comment

• Kosta dao 5 golova vise nego ceo tim Aston Vile zajedno
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ali kako mu palo na pamet da mu Džons izvodi kornere

Comment

• Ma opusteno isprobava neke nove taktike covek,pred kraj ce dati 2 gola za pobedu opusteno.
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
                            Ali kako mu palo na pamet da mu Džons izvodi kornere
                            Poceo da se druzi sa Mojzijem...

Comment

• Valjalo bi sledeci put da DDG izvodi korner, naravno i da pozajmi narakvice Runiju koji bi odradio golmanski posao lagano

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                                Nego ko ce sada da nam javlja kako je Brnli odigrao!? Akane nisi fer!! Shame on you
                                Ings ga zabio
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X