Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Normalno je da ce da prenose Liverpul koji je prosle sezone odigrao najvise uzbudljivih i zanimljivih meceva, dok je Junajted igrao najdosadnije meceve. Naravno prava i termini su otkupljeni pre pocetka sezone, a i realno Liverpul Stouk je mnogo neizvesniji mec od Junajteda koji ce lagano da dobije Hal.
    IMG-20190614-192941
    "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
    Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Pomislis da Liverpul ne moze gore da igra, a on te iznenadi...
      Koliko su mrtvi jbte... 28. minut, a oni jos nisu ni prisli golu...
      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ajde jos i ti se povredi
        Originally posted by Vladan
        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
        :vinjaksmajli:

Comment

• @Deni pa sta bi da jos igraju ligu sampiona, i ovako imaju previse odmora.
          ali ovo sa povredama stvarno nije normalno.
          sigpic

Comment

• Jos ja budala igram iz 1-1, oni ne mogu da predju centar....
            IMG-20190614-192941
            "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."

Comment

• Opala, tatica u svom izdanju Puni sirotinju

Comment

• Originally posted by PiXarr View Post
                Jos ja budala igram iz 1-1, oni ne mogu da predju centar....
                I ja navijacki tm12+, ali verovatnoca za to je odprilike 0.5%.....
                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Coutinho nece da doda ni za zivu glavu. E moj Brendane, inatis se sa samim sobom, na kraju ce te to kostati posla.
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• nazalost liverpool trenutno igra najgori fudbal na svetu...
                    sloboda ili ništa

Comment

• Imali smo ove sezone dosta losih prvih pol. ali ovo je najgore do sad sto sam ja gledao...

p.s. Ako je pametan, odmah ce Lallanu ubaciti, a i Stivija...
                      Last edited by z0La; 29-11-14, 16:53.
                      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ovo je pravi Mancester, nije da blistamo, ali ginu cijelo poluvrijeme. Imamo posjed i moraju doci golovi, imamo 70-80% loptu, desetak suteva i naravno da ulaze golovi, Felaini i Kerik odlican tandem, Jang i Valensija malo pogubljeni, ne idu naprijed puno, ali RvP u kurcu najvise, trudi se, ali dzaba, neka Falkao ulazi.
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ja u napadu vidim samo tri igraca, Lamberta, Kutinja i Sterlinga ostali samo odbranu igraju, veznog reda nema u napadu, Lucas i Allen su operisani od fudbala....
                          IMG-20190614-192941

Comment

• Kako igra Lambert kako se gradi, spusta lopte svaki duel on dobija fantastican Lambert danas.
                            IMG-20190614-192941

Comment

• Originally posted by PiXarr View Post
                              a i realno Liverpul Stouk je mnogo neizvesniji mec od Junajteda koji ce lagano da dobije Hal.
                              Kako si samo predvideo? Ja evo ne odvajam se sa TV-a, vidim pljuste golovi, Enfield gori...

Comment

• Originally posted by Deni View Post
                                Kako si samo predvideo? Ja evo ne odvajam se sa TV-a, vidim pljuste golovi, Enfield gori...
                                Defintivno ne znas sta znaci rec NEIZVESNOST. Kao sto je napisano u postu, termini i prava su otkupljeni na pocetku sezone.
                                IMG-20190614-192941

Comment

Working...
                                X