Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Na ovom nivou fudbala prosto ne može da se govori o faktoru "imali su sreće", čak ni kad je 1 utakmica u pitanju.
    A ne kada se radi o oko 30ak kola.
    Može u nekoj situaciji tokom utakmice da se desi nešto što je to srećna okolnost za 1 ekipu i to je to.

Comment

• U 50 eura da se posle tekme nece pricati o fudbalu.

sigpic

Comment

• To je jedna od najvecih picki koje sude. Frajer tolko nema muda da je to nepovjerovat. Sudio tri od cetiri zadnje tekme Arsenala i Celzija, osim onog blamiranja Marinera, i svaki put trebao dati crveni Celziju, sva 3 puta nista nije uradio. PICKA!
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ja bih rekao i da Utd i Liverpul imaju mnogo srece ove sezone

samo potpaljujem vatru

Comment

• A kako se zove dodavanje Krulla Jangu, to se zove akcija sa treninga jel?? Pa u svakom sportu sreca igra bitnu ulogu, ne najvecu ali igra.
            IMG-20190614-192941
            "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
            Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Nikad ne tj. retko obracam paznju na sudije al stvarno gde ovoj budali dadose derbi da sudi
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by Casiraghi View Post
                U 50 eura da se posle tekme nece pricati o fudbalu.

Eh sad 50e

Mislim da će ovaj put da bude dosta nekih samosjebavanja od strane nekih igrača i to na obe strane i da će se pričati o tome.
                To računam u priču o fudbalu

Comment

• Posle duze vremana Liverpool Vs Mi a da se obe strane lože onako baš žestoko i da bodovi nisu u fazonu "puki" bodovi.
                  >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Pa... ovo je što bi neki rekli utakmica za 6 bodova. To joj daje na značaju i težini.
                    Praktično je klub vs. klub.
                    Ulog je velik.
                    Plus posebnost sezona obe ekipe, pa je napon čak i veći nego uobičajeno.
                    Zato i očekujem da bude kiksiranja.

Comment

• Mislim da bi x-om sve tri strane bile zadovoljne. Samo miroljubivo.

Comment

• Joj kad raspali, senilni penzioner popravi i raspali sporet Smederevac, juce nabavio ogrev od nekog dobavljaca iz Londona.

Comment

• Originally posted by Princara View Post
                          Mislim da bi x-om sve tri strane bile zadovoljne. Samo miroljubivo.
                          To bi ba mi bili zadovoljni, pusti njih nek se pokolju
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                            To bi ba mi bili zadovoljni, pusti njih nek se pokolju
                            Eto kako bankar postaje krvolok

Comment

• Originally posted by PiXarr View Post
                              Vidi ovog sto se javlja, ciji tim je odigrao jednu utakmicu citave sezone. Ako krenem da brojim koliko ste utakmica dobili pomocu srecnih okolnosti zabrojacu se bolje cuti i pokri se.
                              Da li da dobijam ban zbog tebe?

Ajde smisli jos malo dok sam online pa mi kazi.
                              sigpic

Comment

• Kljucna stvar za Liverpul je da li Dzerard pocinje ili ne. Tek se oporavio a ovo je njegova omiljena utakmica uz gradski derbi i jos poslednji. Umeo je da nas uspori ove sezone za razliku od prosle kad je sa deep lying pozicije iskontrolisao 2/3 meceva. Kapiram da ce ga Brendan staviti od pocetka. Tim se uigrao bez njega, ide to mnogo brze. Videcemo na sta ce ispasti. Mozda bolje da udje u 2. poluvremenu.

Sto se tice Junajteda, Van Galu ako ne mozes nesto da osporis to je nepredvidivost. Kapiram da je Runi u spicu uz podrsku Felainija. Nisam upucen u situaciju oko Shaw-a, da li ce biti u konkurenciji za sastav i da li Blind ostaje na beku ili mozda Jang to odigra. Bude li stavio Kerika i Blinda u vezu donji je. Koliko sam pratio umeo je nepravedno da izostavi Ereru mada je mozda skapirao da mu je to ubedljivo najkorisniji igrac u vezi. Di Maria se vraca i sad je tu pitanje on ili Mata, ili cak u nekoj varijanti obojica. Ima on mnogo opcija i strasan tim, stvarno je sramota sto u toliko meceva gadja Felainija. Ocekujem nesto rezervisaniji pristup jer tako igra u gostima i protiv slabijih ekipa, ulog je veliki a odluci li da se nadigrava sa mnogo uigranijim Liverpulom u 3-4-3 formaciji verovatno gubi.

Ne vidim neke preokrete u ovom mecu. Onaj ko prvi da gol nece sigurno izgubiti a i pobeda je vrlo verovatna.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X