Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2014/15

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Šta to radiš MekNere

Koliko igramo nepovezano, Fella ne može da se sastavi dosta greši
    Last edited by Lord Aleksoni; 08-12-14, 20:38.

Comment

• e sada se vidi sva negativnost Mate, covek ne moze da sa Felainijem i Kerikom napravi kakvu takvu "kicmu" ekipe pa bar da prelazimo centar.
      Ovakvom sredinom ne smemo izaci u II p`vremenu.
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Menjaj.. sad menjaj...daj Ereru!
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kerik cijeloj odbrani moze da drzi casove sve dobro sto se radilo pozadi je radio on. Gledam Evansa i Roha i place mi se.

Comment

• Evo ga Erera za Meknera... Izgleda je shvatio odmah LvG...

Comment

• Hvala dicku. Teraj vise taj 352 u pm...

Comment

• Takoooo ...morao mali napolje...
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Evo i Andera, nadam se da ćemo imati sad koliko toliko povezanu sredinu. Izašao MekNer i on dosta grešio.

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                    e sada se vidi sva negativnost Mate, covek ne moze da sa Felainijem i Kerikom napravi kakvu takvu "kicmu" ekipe pa bar da prelazimo centar.
                    Ovakvom sredinom ne smemo izaci u II p`vremenu.
                    Nije Mata problem, svaki AMF je bio izolovan u ovoj formaciji, tako je i došlo da ga "prodajemo Juveu" a čovek dao 4 od 5 šuteva na gol.

Comment

• Jbm ti. Roha placaju da igra, a on ni loptu josn ije naucio da primi

Robina su potpuno odsjekli od igre. I onda ce da krene prica kako je u kanalu...

Comment

• Koliko smo losi tj ocajni veceras
                        Originally posted by Vladan
                        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                        :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Tom Lunatik View Post
                          Nije Mata problem, svaki AMF je bio izolovan u ovoj formaciji, tako je i došlo da ga "prodajemo Juveu" a čovek dao 4 od 5 šuteva na gol.
                          Nisam ja mislio nista lose nego samo ga malo kritikujem
                          znam da je izolovan ali nije bas potrebno da i on sam ucestvuje u tome tj. niko mu ne brani da se otkriva-nudi pa bar da izadjemo iz krila DDG
                          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Jangu treba pomoć, za sada se snalazi uz par srećnih preskakanja lopte..

Ali ovaj Roho koji je dunster.. prodajte ga
                            Last edited by miloolja; 08-12-14, 20:47.
                            sigpic

Comment

• Igra se Soton sa nama.

Kako RVP može iz ovako nemogućih situacija da šutne, svaka čast.

Mora dosta bolje u drugom, ne smemo da im dozvoljavamo da se poigravaju sa nama.

Comment

• Daj nek se aktivira klauzula za Godina i nek se kupi sad u januaru. Odmah nek leti sad u Madrid Drvenarija.

Comment

Working...