Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• juhuuuu.. 'vatace se snimak onda

Comment

• Нема кокај за судијске глупости и поквареност!

Лопта пада у Маријине патике, она нешто на брзину покушава и лопта одлази у мрежу, али линијки судија /ок. волонтер/ крешти "АУТ" главни судија /антиталенат са хонораром од 800 долара по мечу/ суди да се понови поен јер Марија није могла да се сконцентрише од узвика линијског судије... ту кокај не помаже! Прво ту линија није широка као на шљаци пар сантиметра, већ читавиш 10 сантиметра и тешко је погрешити и викати аут кад лопта пада на пола те широке линије, друго лопту Марија одмах удара јер јој пада у тело и узвик судије може да буде само после њеног ударца, једино ако судија није викала аут пре него што је лопта и дотакла тло, онако одокативно, што се каже на филинг, да ће лопта сигурно отићи у аут...???

Поквареност: Ноле је у сличној ситуацији признао гршку судије и дао џентлменски поен Степанеку, а Марија се правила луда, чак шта више стално је провоцирала ситуације у којима би избацила Ану из игре...

Тада је резултат на семафору показивао 6/2 и 4/0 за Ану, а у том гему када се ово догодило Ана је сервирала и резултат је био 30/30, да је Ани признат поен било би 40/30 и по току и расположењу вероватно би било 5/0 и брзи крај меча.. међутим Ана испада ментално из игре, ударци постају млаки и непрецизни, довољно да Марије преузме моментум и освоји све гемове до краја сета..

Разочарани смо били овим што смо видели и доживели, очекивали смо кромпир у трећем сету.... Ана је накао држала равнотежу до тренутка када је Марија узела да сервира за меч. Код нас навијача је било све опуштено, нисмо видели никакву шансу да би Ана нешто посебно могла да промени и да заигра спектакуларно.. међутим сада Марија упада у дубиози, прави дупле, промашује, прави драмске паузе које њој самој штете и Ана узима брејк као поклн, самим тим и неку релативну смиреност, колико је то уопште и било могуће после три ипо сата игре..Сервира и добија гем, да би у следећем гему завршила и сам меч...

Тако смо добили, ни из чега, епски меч за памћење и историју.... навијачи са обе стране су сигурно били ненормално узбуђени, само ме занима како ли је све то деловало и са каквим утиском су прошли гледаоци који нису имали своју љубимицу...они који су дошли само да посматрају меч? Да ли су и њима протресле нерве?
      sigpic

Comment

• Sramotna igra Ane protiv ovakve Vristapove.
        Vodis 6:2 4:0 , kasnije i 5:2 i dozvolis da se ovakve stvari desavaju. Samo ne znam gde neki vide pomak kod Ane. Ovo je ista ona Ana. Da li ce titula (nekim cudom) promeniti nesto ? Videcemo....
        Ovo boli koliko je tacno:
        that's just Ana Ivanovic, play your game
        A sto se tice Vristapove, uvek je lepo kad klosarka izgubi. Retko iritantna pojava u sportu. Vristanje, odugovlacenje, sramno ponasanje, nepostovanje same igre.
        Ono sto se njoj dozvoljava je tuzno i smesno. Potpisujem da pola onih njenih preokreta ne bi ostvarila da sudije rade kako treba svoj posao.

Jos kada bi Ana dobila danas Smaracicu................

-----------------------------------------------------------------------------

Vreme je da Ferer najzad dobije Rodzera.
        Last edited by Mr. Wolf; 17-08-14, 11:08.
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Шта рећи? Марија остварила све живо у тенису, зарадила лове за пет живота и уместо да се проводи, лагодно да ужива на мечевима, она се грчи и пада у депресије као да јој је живот угрожен...
          А ми смо у ситуацији да коментаришемо како неко некога пушта и нешто калкулише, ма они бре ни поен неби поклонили, све што видимо је реално, нема ту милосрђа...
          sigpic

Comment

• Meni je dovoljan napredak to sto je ostala sabrana posle onakvog pada,a taj pad ako eliminise pa onda moze i GS da se ocekuje,tako za pocetak dobro je sto se vratila iz mrtvih,jer retko je ko to sinoc ocekivao posle onakvog gubitka 2 seta...
            Protiv Serena je dobra ove god.al sta god da bude odlican turnir,uhvatila dobar zalet za US open
            sigpic

Comment

• Daleko je ona od GS, daleko....
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Odgledala reprizu
                Cestitke Ani, 1 set odlican, kasnije uspela da se izbori sama sa sobom.
                Da sam gledala uzivo posle 2 seta bih bila ubedjena da ce izgubiti mec.
                Bravo Ana i srecno veceras u finalu
                Iskreno ne verujem da moze Serenu dobiti, ali bas neka se bori
                Vristapovu bolje da ne komentarisemnasmejao me komentator, kad je rekao da vristapova nume da se brani...kako to protumaciti

Role sa lakocom dobio mec , nista iznenadjujuce, veceras osvaja Sinsi i to je to sto se tice Roleta
                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Glavni sudac se žalio da je loše, Masha mu savjetovala da provjeri krvni pritisak jer je vidjela da je popio previše kafe pred meč

i sad Masha ne valja

Comment

• Sarapovu da ne komentarisem. Krade, vara, buni se... Samo cu reci - cheaters never prosper!

Ja zelim da verujem da je ovim mecom Ana konacno probila tu barijeru koja ju je sprecavala da ostvari velike rezultate. Zelim joj da ovako nastavi pa da mozda i neki GS padne... Samo neka radi ona jos i sve ce to doci na svoje mesto .
                    sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Sudija je sudio kao da sedi u Masinom boksu, otuda i njena briga o clanu svog tima
                      sigpic

Comment

• Svi oni imaju svojih mušica, neprimjerenih reakcija i riječi koje ne bi smjele da se izgovore, razumije da se u žaru borbe pogotovo kada je tako tijesan rezultat svašta kaže, jednostavno u tom trenutku ne stigneš razmišljati šta je ispravno a šta ne, ali Marijina reakcija mnogo me razočarala

Ne znam koliko Ana može večeras, ali nadam se da će da se bori kao lavica, dobila je Serenu ove godine zašto to ne bi ponovila i večeras, nikad se ne zna
                        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Bravo Ana, verovao sam da može da dobije ali da ovako ima oscilacije i da dozvoli da visoku prednosz zamalo pretvori u poraz. Mora to da promeni, naćiće se nekad inspirisana protivnica i neće joj prepustiti pobedu kao što je Masha.

Dobre rezultate ređa Ana, to je za pohvalu. Ušla je konalčno psole dugo vremena u top10 a na USO će biti posle duže vremena među osam nositeljki. Sve čestitke, za nadati se da će nastaviti sa ovakvim igrom i odličnim rezultatima. Još jednom, mora da izbacvi one gadne oscilacije, ako to uspe neki GS nije daleko.

Puno sreće večeras. Idemo po novu pobedu protiv Serene i velike titule.

AJDE!

Comment

• Koliko je odvratna Sarapova ono je strasno.Nisam je nikad voleo a evo sinoc je pokazala kakva je igracica.Srecno Ani protiv Serene ali cini mi se da je Serena lepo tempirala formu za USO i da ce tesko Ana moci da joj parira,al nadam se da gresim.
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• ana je ovo izvukla slicno kao novak finale vimbldona. dva ili tri puta je morala da "dobija" mec. sumnjive sudijske odluke opet na strani "brendova" i sl.
                              dobro je ispalo na kraju. ovakve pobjede se pamte.

sto se tice sarapove, odavno mi je degutantno posmatrati njene meceve (igru prvenstveno, pa tek onda vrisku odugovlacenje tikove itd) pa ih stoga izbjegavam koliko mogu.
                              jos kad uhvatim sebe da kontra nje navijam za vilijamsovu ili azarenkovu onda je jasno koliko je sati.

Originally posted by Zika View Post
                              Овај мушки меч делује као лимунада према ономе шта смо гледали триипо сата...
                              i ja sam da se atp igracima smanji prajz-mani konto
                              pa muska polufinala su bila lagani trenizi favorita ;_)
                              Last edited by cssr; 17-08-14, 12:42.

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
                                Daleko je ona od GS, daleko....
                                Proći će kao na RG-u i Vimbldonu verovatno. Turnir(i) pre odigra jako dobro a onda prva prepreka i kraj. Na RG-u Safarova (poznata kao Kriptonit među Aninim fanovima jer Ana za nju jednostavno nema rešenja) a na Vimbldonu Lisicki, aka Wimblebine Lisicki
                                Sad me baš zanima koja će joj zapasti na USO

Comment

Working...
                                X