Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Slice majstor, taj slice nikad vise u tenisu nece izvoditi kao on. Kako umrtvi lopticu pa to samo ko nije nikad krocio na teren sa reketom moze da kaze da je lako.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Брзо идемо на спавање, док попушимо цигару, овај меч има да буде готов, ако већ није..3/0 за Рођу...
      sigpic

Comment

• Dođe i taj dan kada Ana zasluži da se nazove mentalnom gromadom.
        Ajde!
        sigpic

Comment

• Anaaaaaa

Ali toliko si me iznervirala sinoc
          Trebao je mec biti gotov sat ranije...ali dobro, ipak je sladje ovako pobediti- izboriti se i sa Sarapovom i sama sa sobom, nije lako vratiti se u mec kad propustis toliku priliku. Ana je to uspela, cak je i spasila dve mec lopte

Velika radost

Znaci jos jedan odlican rezultat ove godine- finale Cincyja...ne znam koliko je Ani ostalo snage da se bori sa Serenom ali nadam se dobrom mecu

Comment

• Odigrala je ODLICHNO,posebnio prvi set )
            SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Ovo je bilo

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                Jeste tacno

http://instagram.com/p/ryGBqSN5iL/

Koliko je ona pokvarena

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
                  Jeste tacno

http://instagram.com/p/ryGBqSN5iL/

Koliko je ona pokvarena
                  Bolje da cutim...rijechi nemam za ovakav nesojluk.
                  SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Uhuuu e ovo je iznenađenje, bravo Ana nisam očekivala pobjedu nakon izgubljenog drugog seta, ne znam koliko ima snage danas za Serenu, ali ako je ostalo barem malo mora da baci na teren sve što ima, ajdeeeeee
                    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Krajnje nekorektan gest Marije, koji pokazuje svu njenju nemoc
                      Takodje, ovo je i saznanje, da se ubuduce zna ko je "gazda" u nihovim duelima
                      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Ja sam juce na 1:1 u setovima ugasio, ne treba coveku takvo nerviranje u zivotu

Comment

• kakav povratak Marije i onda na kraju sve prokocka
                          lepo joj je Sven rekao na pauzi posle prvog seta, ''that's just Ana Ivanovic, play your game''... jbg, bolje puci od Ane nego od Serene

Losmi oducen od tenisa, praznik za oci

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                            kakav povratak Marije i onda na kraju sve prokocka
                            lepo joj je Sven rekao na pauzi posle prvog seta, ''that's just Ana Ivanovic, play your game''... jbg, bolje puci od Ane nego od Serene

Losmi oducen od tenisa, praznik za oci

Koliko je ovo tačno nije bio ni svestan. Odmah je krenula Maša sa ''svojom igrom''

Comment

• kako nije, pa koliko je godina trenirao i Anu, znao je vrlo dobro sta prica

na 6-2 4-0 sam ugasio jer je pocelo da me boli takvo ubijanje Marije i onda jutros imam sta da vidim..
                              a sto se slike tice, nisam video ni MTO ni ove prozivke pa ne mogu da komentarisem, ali sam siguran da ne bi Mashinka ovako reagovala bzvz

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                                kako nije, pa koliko je godina trenirao i Anu, znao je vrlo dobro sta prica

na 6-2 4-0 sam ugasio jer je pocelo da me boli takvo ubijanje Marije i onda jutros imam sta da vidim..
                                a sto se slike tice, nisam video ni MTO ni ove prozivke pa ne mogu da komentarisem, ali sam siguran da ne bi Mashinka ovako reagovala bzvz
                                Šteta što si propustio. Pravi, pravcati WTA klasik!

Comment

Working...
                                X