Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da će Miloš pobediti noćas, a vreme mu je i za prvu Masters titulu. Imam osećaj da ćemo videti neprepoznatljivog Rodžera, kome ništa ne polazi za rukom, i samo zbog toga tipujem na Raonića. Znam da Fed ume sa dobrim serverima, ali, kao što rekoh, čini mi se da ovo neće biti njegova noć.

Naravno, bio bih presrećan da grešim. U svakom slučaju, bilo bi mi mnogo lakše da izgubi u polufinalu jer mi je dosta više poraza u finalima.
    Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Kuku kako tako kasno meč, ko će to dočekati
      Miloše iznenadi me
      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ne znam koliko je Rogeru pametno da ide daleko ovde u Cinciju zbog USO posebno ako ne osvoji titulu verujem da moze da izgubi od Milosa nocas

Comment

• Pa u finalu ne moze sigurno ovde izgubiti
          sloboda ili ništa

Comment

• Ma ne moze ni u polufinalu izgubiti, sta vam je
            Role dobija nocas i sutra osvaja Sinsi, videcete
            sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• On kad je vec dosao dovde mora do kraja samo kazem da bi mu mozda bilo pametnije da je ranije izgubio ipak nije on vise mladic pa da moze toliki broj meceva u kratkom vremenskom periodu kvalitetno da odigra no mozda me razuveri

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                On kad je vec dosao dovde mora do kraja samo kazem da bi mu mozda bilo pametnije da je ranije izgubio ipak nije on vise mladic pa da moze toliki broj meceva u kratkom vremenskom periodu kvalitetno da odigra no mozda me razuveri
                Moze, moze ;)

Caro Pa da l' je moguce da ces opet tako izgubiti?
                link

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                  Џаволчич...

Bila slabija vidljivost, kanda se Serena malo mucila, al pobeda nije dolazila u pitanje

A sad Ferer i Benetu, ajde decki, da vidimo ko ce na crtu Roletu
                  Last edited by Pertla; 16-08-14, 21:08.
                  sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• O broju mečeva je trebao brinuti u Torontu i na početku ovog turnira, kao i na početku godine...mečevi do sada nisu bili zahtjevni, ovaj večeras će biti još manje...a pobjeda donosi samo jedan dodatni...tako da nema govora o nekom namjernom gubljenju da bi se odmorilo...

S tim što uopšte ne mora značiti da će doći do pobjede...Lošmi će se upisati protiv velike trojke prije ili kasnije...vjerovatno prije...jer je previše dobar da bi ga se otpisalo prije no što se uopšte izadje na teren...

Dva puta je protiv Federera bio na par poena od pobjede, a trenutno je dosta bolji igrač nego tada...tvrda podloga Cincinnatija mu možda donese tih par poena...

Comment

• A u prvom 1/2 se Julien za sve pita, diktira svaki poen

Comment

• Ne da Ferer, previse je dobar danas defanzivno, predobro kretanje. Nista, barem cu osvojiti turnir, da ne bude da samo skupljam bodove
                        sigpic

Comment

• Deluje Beneto istroseno, ipak je igrao i double meceve, tj i dalje ih igra.

Comment

• Dubl ne iscrpljuje toliko.
                            OVAKO

Comment

• Ma nije to zbog umora, previse je dobar Ferer veceras, odavno nije bolji mec odigrao.
                              sigpic

Comment

• Izgleda da ce Serena po prvi put u karijeri osvojiti Cincinnati... jer ce joj doci Sarapova

Comment

Working...
                                X