Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Petra View Post
    E, sve je jasno, Serena i Role osvajaju Sinsinati-nema tu sta vise da se nagadja
    Slobodno mozemo vec da im cestitamo
    Aaaa! и ти си села у авион?
    sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
      Aaaa! и ти си села у авион?
      Jok, ja u helikopeter, odlicno se vide pobednici Sinsinatija
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Џаволчич...
        Last edited by Žika; 16-08-14, 13:44.
        sigpic

Comment

• Džaba Mashi što dobila Simonu, sada će Ana da je otrese

Spoiler
          Barem se nadam

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Iz nekog razloga je jako teško odigrati dobru FH dijagonalu i odbraniti se od ove V kombinacije
            To si odlicno primietio!

Mozete pricati sto hocete ali Mariju jos 'samo' glava da se vrati. Ostalo je uglavnom u redu. Ocigledno eksperimetise sa servisom.

Federer je najbolji u Sinsinatiju. Pogotovo sa novim reketom.

Vladane,

Vracaj ljudima pare!
            Last edited by NI; 16-08-14, 12:08.

Comment

• Мареј има најбоље бекенде и форхенде, али га та серва спречава да буде најбољи.. не капирам шта му се десило са том сервом, имао је раније и сервис одличан.
              sigpic

Comment

• Sto da vraca ljudima pare kad su se obogatili ???

Vladan rekao da Marej dobija i naravno.......... svi stavili pare na Rodzera.

-----------------------------------------------------------

Rodzer - Raona u 03:00
                Last edited by Mr. Wolf; 16-08-14, 14:03.
                Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                  Мареј има најбоље бекенде и форхенде, али га та серва спречава да буде најбољи.. не капирам шта му се десило са том сервом, имао је раније и сервис одличан.
                  Eksperimetise sa servisom. To je ocigledno plan Maresmo. A zamisli sinocnjeg Marija sa 60% prvog unutra.

Comment

• Originally posted by josko View Post
                    Zbog cega sport klub ne prenosi Anu Ivanovic a na SK2,3 i SK HD se prenosi neki fudbal SH NJ liga i to repriza. Sta je sa vama ? Svasta...
                    Razlog je WTA koji daje samo jedan mec u istom terminu za prenos.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Ja koliko sam mogao da vidim od 4-4 u drugom setu, jer od tada sam poceo da gledam, Marej je bio dobar iz polja, imao neke odlicne ravne bekende i po dijagonali i po paraleli, ali mucio se sa kontinuiteta. Odigrace jedan-dva dobra poena, pa onda isto toliko losa i sve tako u krug. Fali konstantnost Endiju, a i muci se sa servisom, vidi se to.
                      OVAKO

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                        Razlog je WTA koji daje samo jedan mec u istom terminu za prenos.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
                        A kako onda moze da se gleda preko streaminga? Wta daje televizijama prava onoliko koliko su platili za to. Takodje WTA mecevi za razliku od ATPa nisu u HD rezoluciji, ali bitno da se HD paketi u SBBu naplacuju.

Comment

• Radio je Andy žestoko, čak mi se čini i da je smršao...bit će odličan do kraja sezone

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Radio je Andy žestoko, čak mi se čini i da je smršao...bit će odličan do kraja sezone
                            Njemu sada desperatno treba dobar rezultat. Da potvrdi napor koji je ulozio.

Comment

• Amelie je imala strašan slice servis, sjećam se da je u Wimbledonu 2006. godine, nažalost, u drugom i trećem setu ubila Henin upravo tim servisom...Justine je bila bolja u polju, ali jednostavno nije mogla osvojiti poen na reternu na deuce strani

Očigledno želi pomoći Andyju da u svoju igru doda i miksanje servisa...trebat će mu vremena da to usvoji i usavrši...

Radit će Amelie sigurno dosta više nego drugi treneri da bi mu pomogla...jer nije lako zadovoljiti apetite nerealne britanske publike...Lendl se, recimo, u servis uopšte nije petljao

Upravo to NI, sada im treba rezultat...

Comment

• Pa evo, nek osvoji Endi USO ako ne igra Rafa, niko im nema zameriti
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X