Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chitav turnir je bio ... tako da Bogu hvala shto se zavrshi.
    SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Мене је више изненадио Федерер него Цонга.. мислио сам да Цонга може добити само на неко лудило и екстра акробације, али да добије са релативно мирном игром ти нисам очекивао или бар нисам очекивао да Федерер који игра и залаже се на целом турниру уђе у финале и делује као да му ништа није стало, као успаван, као болестан, као да га пеку очи од оног сунца? Ништа ми није јасно, слабо се видело из оног авиона...
      Како му је Ноле захвалио што га је пустио у финалу Вимблсона, сада би и Цонга могао да му се захвали!!!

Да се разумемо, мило ми је за Цонгу што је најзад остварио леп успех и своју каријеру улепшао другим мастерсом. Ипак је Цонга до овог турнира некако деловао неостварено...
      Last edited by Žika; 10-08-14, 22:53.
      sigpic

Comment

• Bravo za Tsongu, zasluzena titula, odigrao je strasno ove nedelje. Naredio je 4 top 10 igrace, svaka cast.
        OVAKO

Comment

• Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
            Možda griješim ali mislim da se Congi ovakav turnir desio sad i ko zna kad... Ne bi se iznenadila ako bi u Sinsiju prvi/drugi meč
            Do sada je Jo tradicionalno slabo igrao Cincy cak se tamo i povredio 2012 udarivsi u hidrant na ulici , a na Rogers cupu imao solidne rezultate dva SF pre ove titule, ne mora to nista da znaci videcemo.
            Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Fed strasno los u finalima ove sezone, bas mora dobro da se zapita gde gresi i zasto tada tako lose igra...
              mislim da se zapitao, odavno ga nisam videla ovako neraspolozenog i mrzovoljnog nakon izgubljenog meca.
              in another life
              I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
                mislim da se zapitao, odavno ga nisam videla ovako neraspolozenog i mrzovoljnog nakon izgubljenog meca.
                Kad je izgubio 2011. na W od Conge, pa posle na USO od Djokovica isto se zapitao, a koliko se secam i Mirka mu je rekla da je problem do njega, jer je pocelo precesto da se desava i posle toga je izdominirao
                Ne ocekujem dominaciju, ali ocekujem da mu se ovi porazi vrate i da konacno osvoji veliku titulu
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
                  Jeste...ovaj put;)
                  a marej i grisha?

Comment

• Toronto 2014 champion

#uvelikomstilu

Comment

• Pa mozda se Federeru upravo sad nesto vraca?

Inace ova njegova izjava za termin, "It was tougher conditions during the day."....? Pa niko drugi nije uzivao u nocnom terminu koliko on. Cak ni no.1

Comment

• Ali objasnili su sa trofejima
                        neko je zapravo stavio svoj potpis na onaj dizajn i odobrio "to"
                        in another life
                        I will love you again, RF.

Comment

Pa mozda se Federeru upravo sad nesto vraca?

Inace ova njegova izjava za termin, "It was tougher conditions during the day."....? Pa niko drugi nije uzivao u nocnom terminu koliko on. Cak ni no.1
                          Pa njega su sjebali tim nocnim terminima, a ti to ocigledno ne vidis

Sent from my HTC, posto mi se moze

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ili su ga dogurali do finala, moze se gledati iz vise uglova

Nije da je to sad toliko vazno, samo komentarisem(o)

...

Tsonga: "My motivation came back. I want to win. I want to play my best tennis. It happened today, but there's a lot of work behind it."

Comment

Ili su ga dogurali do finala, moze se gledati iz vise uglova

Nije da je to sad toliko vazno, samo komentarisem(o)

...
                              Izvini, ali bas si sad lupila nevidjenu glupost...
                              Da je u pitanju Djokovic i da je stalno igrao zadnje meceve, sad ne bi ostali zivi od silnih teroija zavere da su mu to organizatori namerno smestili

Sent from my HTC, posto mi se moze

sigpic

with experience.

Comment

Pa mozda se Federeru upravo sad nesto vraca?

Zar mu ne odgovaraju brzi uslovi ? jedino sto se vise zamori dok do njih dodje.
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X