Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FeliLopez View Post
    Kako je Feli poklonio TB ovom balvanu jao jao ((((

Послато са MK16i користећи Тапаток 2
    Hmm,ko je balvan ...? Ja te izgubio iz vida a ti se opustio toliko,hmm
    SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Opet tek u trecem setu dolazi do ritma. Mnogo bolji igrac u svakom slucaju, samo jos BH da pronadje.

poslato sa sretose se zaljubise i vencase on i lela
      sigpic

Comment

• Ups..nista, nista, sve kul... Ma neki tamo sto retko zavrsava mec ispod 40ue

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
          Ups..nista, nista, sve kul... Ma neki tamo sto retko zavrsava mec ispod 40ue

To ovaj tvoj Srecko ..?
          A SupersonicRaona,njemu broji winere od sad do kraja mecha ! AKo Srecko dodje do TB i to mu je tek da se trese onda ...;)

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
            To ovaj tvoj Srecko ..?
            A SupersonicRaona,njemu broji winere od sad do kraja mecha ! AKo Srecko dodje do TB i to mu je tek da se trese onda ...;)
            Digao sam ruke od pobede posle tb jer je previse ispustio i poklonio, ali me je prijatno iznenadio sa spasenih 9 bp u jednom gemu

Comment

• A eto ti sad raduj se,moze i Milosh tankirati malo !!!

Comment

• Evo ga brejk za Lopeza!

Comment

• Turnir u Torontu je bas sprdnja

Comment

• Samoubistvo bez ikakve potrebe, posebno kad je nasao igru i ritam. Ali, neiskoristiti devet brejk lopti je bas previse i neozbiljno. Potreban mu je odmor, stegnut od pocetka turnira, a i uslovi u Sinsinatiju ce mu vise odgovarati i pritisak ce biti manji. Sad mu se cetvrtfinale smatra za slabiji rezultat, visoko podignuta ljestvica.

Nadam se da Lopez sjutra nece predati vec u svlacionici, bilo bi sjajno kad bi ponovio partiju iz Madrida onomad. Izgleda dobro na ovom turniru,
                    sigpic

Comment

• Šta ovo uradio Lošmi, imao je valjda brejk loptu u trećem ali očito nije iskoristio. Morao je ovde do polufinala, reklo bi se veliki kiks. Čestitke Feliju, drago mi je da ga vidim u završnici ovakvog turnira.

Comment

• Samoubistvo bez ikakve potrebe, posebno kad je nasao igru i ritam. Ali, neiskoristiti devet brejk lopti je bas previse i neozbiljno. Potreban mu je odmor, stegnut od pocetka turnira, a i uslovi u Sinsinatiju ce mu vise odgovarati i pritisak ce biti manji. Sad mu se cetvrtfinale smatra za slabiji rezultat, visoko podignuta ljestvica.

Nadam se da Lopez sjutra nece predati vec u svlacionici, bilo bi sjajno kad bi ponovio partiju iz Madrida onomad. Izgleda dobro na ovom turniru.
                        sigpic

Comment

• Vamoooooooos, u sampionskom stilu

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
                            Turnir u Torontu je bas sprdnja
                            ALi ono bash velika sprdnja,bolje da ga nije ni bilo . tachka .

Comment

• Radwanska
                              Nadam se da ce joj Makarova objasniti neke stvari

...
                              Samo da se Vika oporavi, ne izgleda ovo koljeno dobro Bas bi me iznenadilo ako se ne bi povukla iz Cincinnati

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
                                Radwanska
                                Nadam se da ce joj Makarova objasniti neke stvari

...
                                Samo da se Vika oporavi, ne izgleda ovo koljeno dobro Bas bi me iznenadilo ako se ne bi povukla iz Cincinnati
                                Bolje neka se povuče. Andrea će je ubiti u trećem kolu ako obe doguraju dotle.

Comment

Working...
                                X