Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad na miru da gledam reprizu.
    Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Ocekivano, Role u finalu

Veceras se nadam dobrom mecu(samo da Congu ne uhvate one "rupe" u glavi), onda Role laganica dobija, a mislim da ce Role uzeti ovaj masters

Edit: cim je shminka napisao ona 2 keca za Roleta protiv Felija, ja otisla na spavanjac
      Last edited by Pertla; 10-08-14, 10:59.
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Kako je igrao Roćko ?
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Dobro, ali nista specijalno, jer je Lopez bio katastrofalan. Mislim da je napraivo 9 ili 10 duplih, i u prva 6 gemova imao 22 neiznudjene greske. Fed to rutinski iskoristio, cim ja napravio brejk rutinski je drzio svoje servis gemove. Ali svakako je bio bolji nego u mecu sa Ferera.
          OVAKO

Comment

• Pomalo se plašim večerašnjeg finala. Ako Conga zadrži nivo igre iz prethodnih mečeva, bojim se da Rodžeru sledi još jedno izgubljeno finale. Mnogo me brine užasan učinak iskorišćenih brejk šansi, a protiv ovakvog Conge morala bi se koristiti maltene svaka. Kad se samo setim njihovog meča u MK ove godine, gde je Rodžer iskoristio tek 15. i 16. brejk loptu i konačno napravio presudan brejk i izvukao tešku pobedu.

Ako u finalu ne podigne igru na novi nivo, biće opasno. Naravno, može se desiti i da Conga pokaže stare boljke, pa olakša pobedu, ali više volim trijumf ostvaren ubedljivom igrom a ne slabim izdanjem protivnika.

Valjda će konačno uzeti Masters i na pravi način krunisati ovako dobru sezonu. C'mon!
            Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Radwa expresan break, gazi lutko ovu babu

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                Radwa expresan break, gazi lutko ovu babu
                Ucinila joj Seka uslugu.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                  Ucinila joj Seka uslugu.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
                  hvala joj

nek osvoji ko hoce, al da nisu sestre Will

Comment

• Neka uzme Rada titulu, nije dugo ništa veće osvojila
                    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by FitnessGuy View Post
                      Pomalo se plašim večerašnjeg finala. Ako Conga zadrži nivo igre iz prethodnih mečeva, bojim se da Rodžeru sledi još jedno izgubljeno finale. Mnogo me brine užasan učinak iskorišćenih brejk šansi, a protiv ovakvog Conge morala bi se koristiti maltene svaka. Kad se samo setim njihovog meča u MK ove godine, gde je Rodžer iskoristio tek 15. i 16. brejk loptu i konačno napravio presudan brejk i izvukao tešku pobedu.

Ako u finalu ne podigne igru na novi nivo, biće opasno. Naravno, može se desiti i da Conga pokaže stare boljke, pa olakša pobedu, ali više volim trijumf ostvaren ubedljivom igrom a ne slabim izdanjem protivnika.

Valjda će konačno uzeti Masters i na pravi način krunisati ovako dobru sezonu. C'mon!

Bas bi bilo lose da jos jedno finale izgubi, izgubio je tri bitna ove godine.

Comment

• Volela bih da bude neizvesno finale i dobar mec.
                        Conga strasan motiv, em pun smopouzdanja, mada to moze veceras da ga sputa, mozda se uplasi tolikog uspeha-nadam se da ce igrati onako kako zna bez gluposti.
                        Federer opet ima itekako motiv, da osvoji ovaj turnir, posle izgubljenog Wim, ovo mu je sad bas sansa da podigne pehar.
                        Mislim da su malo vece sanse Federera, iako ga je Conga dobijao, mada ako Conga udje totalno rasterecen i "poludi", moze svasta da bude
                        Ja navijam za Congu, bez obzira sto je pobedio Noleta, mislim da je vise zasluzio, ako nista drugo, imao je mnogo teze protivnike do finala, simpatican mi je, ai rece onomad Nole mu upropastio karijeru, ev sad mu pomogao-nek osvoji turnir, jos pobedom nad Federerom, to bi bio bas redosled:Nole, Marej,Izmedju Grisa pa Role

Ajde Conga
                        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                          Bas bi bilo lose da jos jedno finale izgubi, izgubio je tri bitna ove godine.
                          To i ja mislim, ima 6 finala ove godine a samo 2 titule, i zato mu je veceras pobeda bas neophodna.
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Traljavo finale.

Comment

• Kad je već došao do finala, a uopšte ga nisam očekivala tu, sada neka gura do kraja.... Allez Tsonga
                              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Kako mi je žao što je Venus izgubila... Jeste da se kroz cijeli turnir ganjala u tri seta ali bi mi bilo drago da je osvojila. Još ova da osvoji da je neko drugi pa ajde.
                                http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                                Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

Working...
                                X