Announcement

Collapse
No announcement yet.

Toronto/Montreal 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vandeweghe je vrlo snazna teniserka, gledao sam njen mec protiv Kerber, imala je 15 aseva ako se ne varam. Plus Ana vuce povredu kuka i zaista ne znam zasto je uopste igrala ovde. Pa USO je tako blizu, sta se ona zajebava
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Vandeweghe je vrlo snazna teniserka, gledao sam njen mec protiv Kerber, imala je 15 aseva ako se ne varam. Plus Ana vuce povredu kuka i zaista ne znam zasto je uopste igrala ovde. Pa USO je tako blizu, sta se ona zajebava

Ana ocigledno ima problema da neke stvari rascisti u glavi, dok to ne uradi nema veceg poboljsanja, jos igra sa povredom
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Stan, budi se i igraj

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Sta je ovoniko ne komentarise Stana i Andersona

Comment

• Dosadan mec za sada, Stanislas na mrezi izgubi set kao Novak mec na AO , sa ovakvim % prvog dobro je i dosao do TB jer Kevin i ritern ne idu bas zajedno
            Similis simili gaudet

Comment

• Nema se šta komentarisati, samo se nadam da neće još dugo trajati
              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Dvije duple, FH i BH greške na 2-1 su ga stajale seta...u prva tri gema je bio dosta bolji...nema ritma na servisu nikako...bez asa u setu, odavno se to nije desilo

Comment

• Киша у Монтреалу можда спасава Машу бруке

Comment

• Jeste dosadan mec, ali dobro dodje da se prekrati vreme do Noleta.
                    Mada ko zna, moze ovo da ode i u 3 seta, Stan zasad nije nesto pokazao, ali...

Comment

• Tko još Wawrinku prati... Na IW ga Kevin dobio rutinski ali tada se pričalo da je Stan još u Australiji. Ovdje će rutinski da ga dobije, izlike neće biti.

Comment

• Ima i ko prati Stana, mene interesuje kako igra
                        Last edited by Pertla; 07-08-14, 17:57.

Comment

• Rutinski Kevin

Ma znam, Petra, to ja onako figurativno

Comment

• Zar ne rekose da je najbolje izgledao na treningu od svih?
                            sigpic

Comment

• Lepo Kevin odradio posao,nece se 2 puta provuci Sten
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Zar ne rekose da je najbolje izgledao na treningu od svih?
                                Možda su mislili na fizički izgled, ljepotu
                                Last edited by Mrkela; 07-08-14, 20:04.

Comment

Working...
                                X