Sta hvali da se Prenose Danci I Svajcarci treba sto vise novih liga.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2014/2015
Collapse
X
-
Originally posted by DexDexter View PostI naredne 3 godine LS i LE na Arena sport TV.
Ionako srijedom najbolja utakmica ide na RTS.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Sportklubu samo treba da zadrzi sve sto trenutno ima. Englezi, Spanci, Holandjani i Portugalci. Sa ove 4 lige, svaki ljubitelj fudbala je miran ceo vikend bukvalno. Jedina liga koja bi zbog termina mogla da se uklopi u programsku semu su Italijani sa tekmama u nedelju u 3 i uvece od 15 do 9...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by goku View PostJel može meni neko da objasni zašto Telekom koja je državna firma upumpava lovu u Arenu sport koju ne mogu da gledaju svi građani, a RTS koji mogu svi da gledaju prenosi vaterpolo, ženski rukomet i košarku iz Pančeva?
Comment
-
...Nevjerovatno! Ni veceras,ni sjutra ni na jednom kanalu nema prenosa Belgijske i Portugalske lige,a navodno stoji da prenosi iste! Prednost ima tenis koji polako pocinje da iritira svojom kolicinom prenosa,a takodje vidim da prednost ima i mec njemacke kosarkaske lige koji ne moze da ide u snimku,nego ide u direktno u udarnom terminu 20:30 sjutra vece,kad je toliko fudbala u ponudi,koje navodno prenose! Bruka.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Tako je ..Belgijance prenosi Arena,jeste hvala na ispravci..htio sam reci Holandske..ali udarni termin sjutra vece ide tenis zamisli u Rio de Zeneiru,WTA Dubai,sta ti ja znam...direktno ide mec njemacke kosarkaske lige,pfff...a udarni termin za fudbal..nema prenosa Portugalske lige,nema!Ni veceras ni sjutra vece!Bravo SK,nema sta..svaka cast na teniskim mecevima i njemackoj kosarkaskoj ligi u sred udarnog terminna.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Nedelja 22.02.
19:15 Portugalska liga: Sporting – Gil Vicente DIREKTNO
"What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
-
http://www.livetv.rs/Video/12372/TV-...tavljaju.shtml
01:14
Au, kakva će borba da bude za Špansku Primeru, nevjerujem da konta na Engleze, zna i on da ostaju na SK.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
Comment