Originally posted by Mladen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2014/2015
Collapse
X
-
Ma najbolje da uzmu onaj 24 h Le Man pa da se smaraju ceo dan ljudi
@zola
Hvala ispraticu veceras bas,nisam odavno gledaoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Ricma View Post
Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View PostU Engleskoj Nascar prenosi Premier sports.
A ovde kod nas Motors TV prenosi Nascar Nationwide seriju(druga liga) pa ne znam zasto se neko ne seti da otkupi prava i za prvu ligu(Nascar Sprint Cup).Last edited by Урош94; 26-11-14, 16:52.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Ja stvarno mislim da je za svakog zaljubljenika u automoto sport, prenos F1 i GP više nego dobra ponuda. A naravno da bi mi svi po nešto hteli da SK prenosi samo zato što mi to volimoOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post
Vise mi se pumpa adrenalin dok igram NFS ili GRID i vozim u stilu Kolina MekRea, svaki protivnik koji pokusa da me pretekne ga okrenem za 180 stepeni ili izgubi kontrolu nad vozilom i udari u banderu, ogradu ili nesto trece.Ako kojim slucajem izgubim prvo mesto, brzo ga povratim i naravno smejem se zlokobno ko Dr Evil iz filma Austin Powers.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostNista preterano uzbudljivo, takav foto-finis je moguc bas zbog sto voze po takvim stazama.
A evo da se ne radi samo o ovalu evo odlican finis i na klasicnoj stazi
Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Naravno da ne smeju jer svaki kontakt moze da bitno utice na performanse vozila.Ode ti deo prednjeg krila, izgubis nekoliko km/h.Druge delove da ne spominjemU poslednjih par sezona nikad nije bila manja razlika lupam izmedju Ferarija i Fors Indije(kao i drugih manjih ekipa), dobili smo do pre dve godine veoma dosadne trke gde jedan Meklaren ili Ferari je tesko mogao da prestigne manji tim pa je zbog toga uveden DRS.Isto tako kada jedno vozilo izleti na beton, ne sme da se vrati punom brzinom na stazu nego ima ogranicenu brzinu.Brze se ide sa formulom, a time je jos teza kontrola bolida pri velikim brzinama, jedna mala greska te vrlo lako pri toj brzini moze dovesti van staze.Na ovoj sprint stazi bas voze divljacki(takvi kontakti se kaznjavaju u F1).Nije sada da mi to smeta, ali mora da bude po slicnim kriterijumima kao i F1.F1 nikako ne moze da se poredi sa NASCAR-om.Naravno vise zara se vidi u GP serijama zato sto postoji veca zelja za dokazivanjem, a i ne cepidlace puno u pit-wallu.
Comment
-
Comment
-
Može li mi neko ovo objasniti?
Ovo su upravo objavili na službenom twitteru WEC-a (Trke izdržljivosti), kao TV kuće koje će prenositi sutrašnju trku ili pokazati sažetak, među kojima je i SK...
I to nije prvi put da se spominje SK kao TV kuća koja ima prikazuje sažetak...
Comment
Comment