Ako si reko
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2014/2015
Collapse
X
-
Originally posted by Mladen View PostPa okej je to da je bolje da se gleda italijanska liga nego li belgijaska, škotska i takve slične, ali nije baš i da je ludnica koliko je kvalitetnaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostHahhaha to moze d akaze samo covek koji ne prati Italijanski fudbal.
Bolje da ubace ligu sampiona.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Пре бих гледао фарбу како се суши него наскар.
Идемо кривина у лево, па у лево, сад у лево и онда кривина у лево. И лево, лево, лево, јебено лево...Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
NASCAR nije loš za nekog ko ima vremena i strpljenja, ali problem je što ga u Evropi gledaju ili prate samo pravi veliki ljubitelji motosporta, a na Balkanu takvih, bojim se, nema mnogo.
Mislim da se ne isplati ni BBC-ju da ga prenosi, a kamoli Sport Klubu...
Comment
-
Koji su termini za poker nikako da uhvatim,znam da je nesto uvece ali ne znam u koliko sati?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Originally posted by Bastia33 View PostNASCAR nije loš za nekog ko ima vremena i strpljenja, ali problem je što ga u Evropi gledaju ili prate samo pravi veliki ljubitelji motosporta, a na Balkanu takvih, bojim se, nema mnogo.
Mislim da se ne isplati ni BBC-ju da ga prenosi, a kamoli Sport Klubu...
A ovde kod nas Motors TV prenosi Nascar Nationwide seriju(druga liga) pa ne znam zasto se neko ne seti da otkupi prava i za prvu ligu(Nascar Sprint Cup).Last edited by Sam Hornish Jr.; 26-11-14, 09:58.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
Comment