Uporedjivanje vaterpola i kosarke je smesno,SK ce za koju godinu uzeti sve sto vredi,a ove godine ce imati veci broj gledalaca zbog ABA lige koja je pun pogodak SK-a.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2014/2015
Collapse
X
-
Originally posted by Nenad 88 View PostBrate , ako ti gledas vaterpolo samo kad reprezentacija igra zavrsnicu nekog takmicenja , to ne znaci da drugi to praktikuju.I ja u globalu vise volim da gledam kosarku nego vaterpolo , zapravo kosarka mi je najdrazi sport za gledanje , al naravno da cu pre gledati moj Partizan u vaterpolu nego npr. Cibona-Union Olimpija.
Comment
-
Dobro , verovatno je tako , i meni je kosarka lepsi sport za gledanje , ali veruj mi da ce srpski klubovi u vaterpolu veoma praceni jer su Partizan , Zvezda , Vojvodina i Radnicki najpopularniji klubovi u Srbiji , dok Mega i Metalac nemaju ni navijacku grupu ako cemo realno... A SK ce imati vecu gledanost , u to ne sumnjam , ali ne zato sto je pokopao Arenu nego zato sto pokriva veci deo Srbije. Nadam se da smo zavrsili sa ovom raspravom na forumu , nije mi bilo u cilju da se raspravljam o sportovima , nego da kazem da me iritira kad vidim komentare tipa"SK unistio Arenu" i sl.....
Comment
-
SK radi nevjerovatne stvari iz godine u godinu,samo jos da udari pecat sledece sezone sa serijom A, i da se ne izlazi iz kuce,tj da se i bolovanje uzme Kako ce sve to samo rasporediti Areni ostase samo dugmici haha i ova nasa raspala miki maus JSL..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostSK radi nevjerovatne stvari iz godine u godinu,samo jos da udari pecat sledece sezone sa serijom A, i da se ne izlazi iz kuce,tj da se i bolovanje uzme Kako ce sve to samo rasporediti Areni ostase samo dugmici haha i ova nasa raspala miki maus JSL..Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Hahhaha to moze d akaze samo covek koji ne prati Italijanski fudbal.Bolje da gledam Italijane nego Skotsku,Belgijsku,Dansku i ostale bezveze lige,sa foruma ima dosta ljubitelja Serije A i nadam se da ce u skorije vreme SK da otkupi prava.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment