Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa evo ja pamtim. Bese neki fail prosle godine u drugom kolu, pa poraz od Tsonge posle vodjstva od 2-0, pa ono nesrecno finale 2008. koje je trajalo stotinu leta...

Ali ah da, nigde tu akter nije bio Djokovic. Kad ga Djokovic pobedi onda je razbijanje
    in another life
    I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Helou ljudi boziji Novak je bio pola centimetra udaljen od poraza. Ona linija na brejk loptu na drugi servis u petom setu. Daj ba ne budite sludjeni kakvo razbijanje.
      I Holandija u 117. minutu isto, ali to ne mijenja cinjenicu da nije nadigrala osjetno Kostariku. Jbt niko ne kaze da ga je ponizio, da ga je demolirao nego da ga je nadigrao. Da je Federer igrao kao Djokovic, a Djokovic kao Federer danas valjda si i sam svjestan da bi u tri, eventualno cetiri sve bilo rijeseno.
      sigpic

Comment

• Rekli ste da ga je razbio, to nadigrao ste ubacili u poslednjih 5 minuta
        in another life
        I will love you again, RF.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Helou ljudi boziji Novak je bio pola centimetra udaljen od poraza. Ona linija na brejk loptu na drugi servis u petom setu. Daj ba ne budite sludjeni kakvo razbijanje.
          Kada se gleda celokupan teniski mec sa svim svojim segmentima nikako se ne moze reci da ga je Novak razbio. ALI kada se gleda samo igra, svakako se to moze reci.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• andyroddick

For all of you saying Djoker isn't a legend .Stop it. 6 slams (Mac 7, Connors, Agassi 8) wins as of now. Still in his prime.... Just stop

E neka si im rekao....verni pljuvac Noleta,ali covek promeni misljenje....sta ce,nema druge...

Sad je dodao i sedmi...
            Last edited by draza; 06-07-14, 19:53.

Comment

• Ali se Rodik zajebao za jedan nema Novak 6 slemova nego 7.
              Jedino ako je izjava bila pre ovog finala
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                Ali se Rodik zajebao za jedan nema Novak 6 slemova nego 7.
                Jedino ako je izjava bila pre ovog finala
                Jeste
                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                  Od tebe se nista drugo nije ni ocekivalo. Ajd jos malo uvelicaj pobedju Djokovica, onako kako samo ti znas
                  Ne treba je uvecavati i ovakva je dovoljno velika da mnogima bode oci i izaziva rast rogova.

Comment

• Originally posted by Weltschmerz View Post
                    NI, kada mogu da očekujem detaljnu analizu meča?
                    Napisacu tri 'analize' meca. Ja sam vidio tri meca.

1. Do 3:1 za Novaka u cetvrtom.

2. Od tog trenutka do kraja cetvrtog.

3. Peti set.

Napisacu isto sto mislim o Bekeru i o znacaju ovog meca. To cu pisati sutra.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      Ja se ne sjecam da je Federer odigrao bolje finale od ovoga. Kad se to procjenjuje treba imati u vidu kako je i protivnik igrao.

Naravno, da se ovo finale igralo prije koju godinu, Federer bi bio jos bolji. Mozada bi pobijedi. Ko zna?

Potsjetio bih ove federerovce koji sada pricaju o njegovim godinama da se sjete sto su pisali prije meca, cast izuzecima.
                      Potpis. Federer danas apsolutno nemocan u svom dvoristu, nadigran u prakticno svim elementima igre. To mu se u karijeri nije desilo i time ovaj Novakov trijumf dobija jednu sasvim drugu dimenziju. To naravno ne znaci da treba da zaboravimo onaj choke u prvom i cetvrti set koji ce se verujem izucavati na svim teniskim, pardon psihijatrijskim klinikama
                      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Velica se ova pobeda kao da je Fed igrao svoj najbolji tenis u ovom finalu, kao da je u prime-u ?!! Blago vama na takvoj pameti. jbg frustracije cine svoje.

Comment

Velica se ova pobeda kao da je Fed igrao svoj najbolji tenis u ovom finalu, kao da je u prime-u ?!! Blago vama na takvoj pameti. jbg frustracije cine svoje.
                          To nije tacno, barem sto se mene tice. Ovo nije najbolji Federer na travi sigurno, ali isto tako ostajem pri svome da ne pamtim kad ga je neko nadjacao na travi ovoliko. Igracki je Novak bio za koplje ispred, sto mi je stvarno ogromno iznenadjenje.
                          sigpic

Comment

Velica se ova pobeda kao da je Fed igrao svoj najbolji tenis u ovom finalu, kao da je u prime-u ?!! Blago vama na takvoj pameti. jbg frustracije cine svoje.
                            Proto pusti ih, to je ono: nije dovoljno sto je tvoj igrac pobedio, nego mora da se naglasi da je i ponizio onog drugog
                            plus obavezno mora da se ubaci i poneka konstatacija da ovaj drugi u zivotu nije odigrao tako kvalitetan mec, ali je opet bio nadigran, jer je ovaj prvi izmislio tenis
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              To nije tacno, barem sto se mene tice. Ovo nije najbolji Federer na travi sigurno, ali isto tako ostajem pri svome da ne pamtim kad ga je neko nadjacao na travi ovoliko. Igracki je Novak bio za koplje ispred, sto mi je stvarno ogromno iznenadjenje.
                              Slazem se ja sa tobom. Ali da li vam je uospte palo na pamet, da je Fed igrao onako kako zna, da nebi Djokovic ni u ludilu dosao u priliku da ga nadigra. U tome je bit. Ovakvog Federera nije tesko nadigrat, kad nema FH, kad udara onako mlako sa osnovne, kad nema isto kretanje kao ranije... msm servis mu je bio odlican, ali to je nedovoljno da bi se sa nekim nadigravao. Koliko je smao poena poklonio glupim izlascima na mrezi ? I sam je bio svestan da mora da skracuje poene, da je mladji da li bi on skracivao poene ?

I ja bih sada trebao velicati onu pobedu Feda nad Agasijem na USO 2005.

Comment

• Ljudi zašto sada ovo radite

Niko ovdje nikoga nije počistio, ali je Novak zasluženo pobijedio, isto bi bilo i da je pobijedio Role... neki sada spominju Fedove godine, a prije meča se to nije spominjalo, priče su bile da Fed igra kao u najboljim danima, šta se onda sad desilo neki sa svojim komentarima baš idu u krajnost
                                Trenutno se osjećam toliko ponosno da nijedan komentar ne može da me potrese, pobjeda je bitna ali je još bitniji način na koji je Novak došao do nje, imamo pravo da je veličamo zato što znamo šta je Novak radio u poslednje vrijeme i kako je gubio bitne mečeve.
                                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Working...
                                X