Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostJa licno mislim da on nece dobiti Mareja. S obzirom na to da Novak nije sredio glavu a i ocito fizicko stanje mnogo tesko protiv Endija u tri dobijena seta. Endi je majstor za ubijanje ritma, a Novak jako lose reaguje na to. Plus Marej igra one slajsove, a Novak vrlo loso reaguje na kratke loptice, ne znam kako Vajda nije sredio taj problem, jednostavno ne sme na ovakav tip igraca da se dogagja taj problem. Fed svaka kraca loptica zabije sa forhend vinerom, nema tu oprostaj.
Ne znam, iznervirala sam se bas...(
Comment
-
Ako ste postigli konsenzus da nema Nole šanse ovde, onda će biti lakše nama navijačima da odgledamo ostatak turnira,u stilu nema prevelikih očekivanja-nema velikih razočarenja..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Nema on konstantnu dubinu odavno, a videli smo primer ili čas tenisa Lepog kako se to radi, pogotovu na travi kada protivnik nema dovoljno vremena da se namesti i to stvara ozbiljne probleme ... koliko danas dubokih, koliko linija Lepog.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostMa ne razmisljam ja o Mareju...ne bi on bio favorit proti njega na travi i da je u boljoj formi. A forma je izgleda
Ali daleko od toga da on nema sanse za titule, mozda se otvori zdrijeb, ko zna...OVAKO
Comment
-
Ma ne, nisam se iznervirala.. Radek na travi je nezgodan protivnik.. to smo znali..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by jagodica View PostAko ste postigli konsenzus da nema Nole šanse ovde, onda će biti lakše nama navijačima da odgledamo ostatak turnira,u stilu nema prevelikih očekivanja-nema velikih razočarenja..
Kod mene nije sve tako crno-belo... nema očekivanja, ali ima razočarenja.. jer to ne bira pamet, nego srce.. što bi reko pametniji kantautor od mene...A vala ako nisam ovaj RG očekivala.. onda nek ide sve u peršun...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Conga gubi 2:1 od Kverija, on igra lose celu sezonu i uopste mi nije jasno zasto se njega plasitehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostSutra bice lagana osveta za ono pre 2 godine, trust me.Znam da trolujes, ali ipak da si kazem ja.
Miler je juniorski broj jedan, maestro trave, posljednji teniski dzek ili barem pretposlednji. Snazan servis, mocan FH, unistice Federera snagom sto je do sad poslo jos samo Del Potru. Izlazice i na mrezu, zavrsava posao u pet, nece igrati tako dobro kao Sergej, ali dovoljno da izbaci starog.
Votson gubi 2:0, da se igra na tri dobijena, izgubila bi 3:0.sigpic
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostMa ne razmisljam ja o Mareju...ne bi on bio favorit proti njega na travi i da je u boljoj formi. A forma je izgleda
Mentalno, igracki i fizicki Novak nije na nivou potrebnom za osvajanje najvecih titula i kako vreme protice situacija postaje sve losija po njega. On nema snage za vise od dva kvalitetna seta sto se najbolje videlo na RG-u. Mentalno je u totalnom kanalu i cim postane gusto puca po savovima. Ta dva faktora u velikoj meri odredjuju i igru koja je najlosija jos od 2010.
Carobnog stapica nema, potreban je sistemski pristup i ozbiljan rad, a umesto toga dobili smo kozmeticka resenja i potpunu estradizaciju javnog nastupa. O Novaku se skoro vise nista ne moze procitati a da je direktno vezano za tenis. Njegovo ime u poslednje vreme uglavnom popunjava stupce trac rubrika. Sve dok je tako o velikim titulama ne treba ni razmisljati.Last edited by Navras 16950; 25-06-14, 20:12.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
Comment