Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da je izgubio i ovaj set, pa da se tešim teorijama zavere, ali ovo nažalost znači samo da je nesposoban.. Ko zna šta se događa u njegovoj glavi, ništa dobro sigurno. U eventualnom meču sa Endijem bih bio nikada veći pesimista.. ubedljivo najgore izgleda sada od 2011. pa možda i dalje. Najgore je što se ne zna zašto

Comment

• Ала смо се напатили заједно са њим, каква забава, мучење...дефинитивно нема кондицију!

Last edited by Žika; 25-06-14, 22:32.
      sigpic

Comment

• Vladan mi ulepša veče.
        Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Dođe li do Endija, ja to ne gledam...
          I ovo davanje poena
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ko će znati kakva se "borba" odvija u Novakovoj glavi.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Dali ste primetili da je Novakov ritern znatno opao nakon prva dva seta? Stepsa nije imao niti jedan as ili samo jedan u prva dva seta, a sada vec ih ima osam, plus sto je Novak izbacio u aut ili zabio u mrezu brdo Radekova servisa... Opet taj problem sa intenzitet, odnosno nivo koji ne moze da zadrzi u toku celog meca. To ce mu mozda proci protiv Stepaneka, ali protiv Mareja sigurno nece.
              Tacno...
              A ima jos do Mareja itekako da se naigra...

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                Da je izgubio i ovaj set, pa da se tešim teorijama zavere, ali ovo nažalost znači samo da je nesposoban.. Ko zna šta se događa u njegovoj glavi, ništa dobro sigurno. U eventualnom meču sa Endijem bih bio nikada veći pesimista.. ubedljivo najgore izgleda sada od 2011. pa možda i dalje. Najgore je što se ne zna zašto
                Jbg silni porazi moraju uticati na njega, jos se sad zeni, pa stize dijete. Mentalno nije na nivou, pokusao da promijeni stvari, a ucinio ih samo jos gorim izabravsi Bekera i to uradio u najgorem trenutku, kad je igrao najbolji tenis jos od 2011. godine. Valjda ce izvuci jos jedan Slem da ne stoji u istoriji zajedno sa Bekerom stvarno.
                sigpic

Comment

• To Nole taktički radi, da zajebe kladionice jer mu baksuziraju.. stalno on prvi favorit..
                  Originally posted by gokara
                  Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Strasan mec. Stepanek fantastican. Igrao je kao da mu je zadnji mec u zivotu. Mozda i jeste na CC.

Novak? U jednoj recenici - pokazao je sve sto mu manjka na travi. Uz to je pokazao i nervozu i nedostatak 'killer insticta'.

Ali nije sve tako crno. Napisacu analizu.

Comment

• A tek što ste zapeli da se plašite od strašnog Andy-ja..
                      Originally posted by gokara
                      Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                        Tacno...
                        A ima jos do Mareja itekako da se naigra...
                        Ja licno mislim da on nece dobiti Mareja. S obzirom na to da Novak nije sredio glavu a i ocito fizicko stanje mnogo tesko protiv Endija u tri dobijena seta. Endi je majstor za ubijanje ritma, a Novak jako lose reaguje na to. Plus Marej igra one slajsove, a Novak vrlo loso reaguje na kratke loptice, ne znam kako Vajda nije sredio taj problem, jednostavno ne sme na ovakav tip igraca da se dogagja taj problem. Fed svaka kraca loptica zabije sa forhend vinerom, nema tu oprostaj.
                        OVAKO

Comment

• Ajde NI, oraspoloži me... jer sve mogu da shvatim, ali dva skoro identična TB u kojima servira za meč i ne osvaja te poene (pogubila sam se šta je tačno radio u ta četiri servisa, ali znam da je imao i greške), kao i ono davanje poena... ne mogu nikako... aman više dosta!!!!
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Ajde NI, oraspoloži me... jer sve mogu da shvatim, ali dva skoro identična TB u kojima servira za meč i ne osvaja te poene (pogubila sam se šta je tačno radio u ta četiri servisa, ali znam da je imao i greške), kao i ono davanje poena... ne mogu nikako... aman više dosta!!!!
                            Prebacivao je i slao kratke loptice i cekao gresku Stepaneka, i naravno kad je bio malo pritiska sa strane Stepaneka Novak lako gresio. Previse pasivan je bio u TB-ove.
                            OVAKO

Comment

• Danas se najbolje vidjelo, posebno u trecem i cetvrtom setu kakvi udarci trebaju za travu. To su ravni udarci sa niskim odskokom, Novak je cesto izgledao kao covjek na zagrijavanju, samo nabacivanje lopti na Radekov reket. Vavrinka njemu pravi probleme jer saceka te visoke i cesto kratke lopte i zakucava. Na travi samo ravni udarci sa nizim odskokom, ne moraju da su duboki i tu odbrane skoro i da nema. Marej izgleda kao strasni ofanzivac kad se uporedi sa Novakom na travi. Kako je uzeo titulu 2011. i sad mi nije jasno. Conga mu je dao titulu, ali kako je njega dobio, kako je izgledao onako ubojito, kako je pobijedio covjeka rodjenog za travu, Tomica. Poklopilo se dosta toga, a ove godine do titule se moze samo ako izbjegne Mareja i Federera u prvom redu, ali je veoma vazno da izbjegne i Congu kao i Berdiha, iako ce Ceha vjerovatno dobiti u eventualnom mecu.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                                A tek što ste zapeli da se plašite od strašnog Andy-ja..
                                Ne plašim se strašnog Endija, već "nejakog" Novaka (one Škotove GSove i OI ne mogu tako lako zaboraviti)... ali otom-potom.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X