Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vidite statistiku brejk lopte kod Marina 1 od 1 ... Nije mogao Novak i tu jednu da spase NA TRAVI
    I treba da izgubi set ...
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      NIJE Mogao je to ovaj nas magarac da suzbije ranim brejkom u drugom, ali nece jednostavno ... Imao je dve brejk lopte, ali nije nece nece je pogresna rec, ne ume to je prava rec
      Marin je morao da digne igru, kad tad, jer ipak igra sjajno W, samo mislim da niko nije očekivao da će Novak da padne i odigra strašno mlako pre nego što je ovaj to uradio.
      Sada će biti još teže.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Novak je vratio igru ali ima razigranog Cilica. Sad ga valja ponovo pobijediti. Bice jako, jako tesko.

Comment

• Grigor odlično do 2:0, da vidimo sad da li će choknuti i dozvoliti Andyju da dođe do preokreta, ili će rutinski završiti u tri seta. A Novak se igra malo sa živcima navijača, ali očekivao sam da Marin uzme jedan set, verujem da će Novak sada završiti u četiri.

Comment

• Griša bi morao dobiti 3-0...razbio je Andyja njegovim oružjem,,,smorio ga...a priliku za napad čeka i po pravilu iskoristi

Comment

• Умара Чићића за касније....
              sigpic

Comment

• Vodio je i Nando 2:0 prosle godine... Ostalo je istorija
                Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Niko ne moze Cilica da dobije 10 puta zaredom
                  Svi Novakovi limiti na travi se vide u ovom mecu
                  sigpic

Comment

• ево и у трећем почео да умара Марина....
                    sigpic

Comment

• Kopa Nole sam sebe
                      U dva dana dva različita igrača.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Niko ne moze Cilica da dobije 10 puta zaredom
                        Svi Novakovi limiti na travi se vide u ovom mecu
                        Nisu to limit ina travi, to su limiti u glavi
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Okrenuce to Marej....na krilima publike i malo adrenalina i resena stvar.....a ovde ne vidim kako ce Cilic pobediti Noleta....malo zablista Cilic,ali to nema sanse da dugo traje....pad Novaka i Cilica nije isti...dva totalno razlicita nivoa...

Comment

• Ajde sinko dobio si ono sto si zeleo - maximalno razigranog protivnika. Nemoj sad igrati kao da ti ni to ne prija, pomislicu da ti se zgadio tenis

Ne mogu da cutim spageti, retko kad pratim ovde, daj malo da komentarisem sa narodom . al da sam omanuo, omanuo sam. Hvala bogu sto sam danas zakasnio u kladionicu. jednom i neka korist od fakulteta
                            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                              Vodio je i Nando 2:0 prosle godine... Ostalo je istorija
                              Nando je poznat head case, nece se Grigor u...ti

Comment

• Ajmo Nole brejkić odma u startu

Comment

Working...
                                X