Vlaar odigrao fantasticnu utakmicu veceras. Nije trebao uzeti da sutira penal, bolje da je Huntelaar opalio prvi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja nisam videla ni B od bolje Argentine, osim što su za dlaku bili ofanzivniji, ako ono uopšte može da se tako nazove. Sa onim klincima LvG napravio fantastičnu stvar, izvanredan taktički meč i umalo da prođe.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ma respekt za Sabellu , pa nek ide sve !
Nije ovo nesto liejp fudbal , ali ljudi nisu primili go u knockout fazi , a odbrana je daleko od neke spektakularne ..
Hajmo Alejandro jos samo jedan korak , pa da postanes drzavni heroj !
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostIdi bre Mariću, bla sam ubeđena da si Pancer... a sigurno si zbog zmije prešao u PL?
Comment
-
Ovaj Turcin, to je takav ljigavac...
Demić(k)elisu veceras propusti da podari 3-4 zuta al` zato Naniju da crveni k`o iz topa protiv Reala.
Verovatno Holandija nije dala vizu nekim njegovim... od rodbine.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa nisam videla ni B od bolje Argentine, osim što su za dlaku bili ofanzivniji, ako ono uopšte može da se tako nazove. Sa onim klincima LvG napravio fantastičnu stvar, izvanredan taktički meč i umalo da prođe.
Kao sto su Holandjani nakon pobede na Kostarikom uveravali, i uverili svet da penali nisu lutrija, tako su Argentinci tim istim penalima dokazali da su bolji od njih. Ovo je SP, i sve se racuna, i penali. Precesto se danas provlaci fraza da je neko nezasluzeno pobedio ili izgubio.
Originally posted by AIRBORNE View PostVidim @Bogi da vuces neku mrznju iz prvog kola po grupama. Mislim cemu to ?
Cestitao sam Holandjanima na fenomenalnom mecu tada. Sto se mene tice rado bih mogao pisati o tom teskom porazu ponovo. Izvanredan mec Holandije.
Uostalom, ako zelis slobodno pogledaj koliko sam postova posvetio holandskom fudbalu, Mihelsu, Krojfu, Neskensu, Ajaksu, Rejnoldsu, Kokuu...Za mene su oni jedna od najvecih fudbalskih nacija, u mnogome su i prvi.Last edited by Bogi; 10-07-14, 01:22.
Comment
-
Originally posted by Bogi View Post''Umalo'' je epitet koji odlicno ide uz decenijsku borbu Holandjana za tron na kojem su zahvaljucjuci svojoj euforiji u mislima cesto znali da sednu i pre finala.
Kao sto su Holandjani nakon pobede na Kostarikom uveravali, i uverili svet da penali nisu lutrija, tako su Argentinci tim istim penalima dokazali da su bolji od njih. Ovo je SP, i sve se racuna, i penali. Precesto se danas provlaci fraza da je neko nezasluzeno pobedio ili izgubio.
Kada se stavi na papir koju ekipu, odnosno imena ima Argentina, gde sve igraju i koliko koštaju i debelo podmlađena Holandija... ovo večeras je više nego smešna i partija i pobeda Gaučosa. Pošto insistiraš.Last edited by miloolja; 10-07-14, 01:25.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Pa nije sad ni da Argentina ima nesto spektakularan broj vanserijskih igraca .. Jos ako tome dodamo da Tevez nije pozvan , da je Di Maria povrijedjen , da je Aguero usao oko 80. minute , dodjemo do toga da su startne postave prilicno ujednacene
Comment
-
I da napravila sam lapsus.... nisam mislila samo na ovaj meč već na celo prvenstvo koje igra Argentina.
Pa neće biti da su večeras bile izjednačene ekipe, po imenima.sigpic
Comment
Comment