Originally posted by Bogi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Igrace Argentinci mnogo disciplinovanije od Brazila, plus mnogo vise trce. Nece biti Nemci apsolutni favoriti i bice nesto otvorenija tekma, jer ovakvu sahovsku partiju sigurno necemo videti u finalu, gde ce Messi imati vise prostora.
Mada svim sam uz Nemce iako i dalje zalim sto nema Reusa
Comment
-
EEeeee kako mi je krivo. Sjajno odigran, pre svega taktički perfektan meč... kakav je šef LvG
A ebi ga morali su dati gol... ovo drugi put nije moglo proći na penale...
Evo Robena juniora plače ko kiša....
Šta lupa ovaj Krčmarević da je pravda zadovoljena......pfffffffsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ostaje na Švabama da spreče Gauchose da dođu do titule. Ajmo Nemci, ajde!Last edited by Lord Aleksoni; 10-07-14, 00:59.
Comment
-
Koga trenira ovaj Krčmarević? Kako komentariše sumnjam da je neki stručnjak... ne može Mesi da odigra još jedan loš meč.... pa igrao bi on da ga nisu stavili u džep.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Koja taraba od golmana, svaki bolji golman bi skinuo ona dva suta.Za Vlara sam pretpostavljao da ce da zajebe, tacno mu vidis u faci da je sivonja.
Sranje od finala, ne volim ni jedne ni druge a nista mi nece znaciti ko je od njih manje zlo.
Comment
-
Sad sam tek zbunjena... Marić ne voli Nemce?sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSad sam tek zbunjena... Marić ne voli Nemce?
Edit: Da ne spominjem da sam nekad navijao za Barsu.Last edited by Ricma; 10-07-14, 01:05.
Comment
-
Argentina potpuno zasluženo ide dalje, Romero najjači kad je najpotrebnije, Maskerano očekujem od Lea puno više u finalu, još kad bi Di Marija igrao, ma idemooo po titulu* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Idi bre Mariću, bla sam ubeđena da si Pancer... a sigurno si zbog zmije prešao u PL?sigpic
Comment
Comment