Originally posted by p4p1
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Neuer
Ostatak ekipe ocajan, bezidejan, statican osim u poslednjih par minuta kada su stegli obruc oko sesnaesterca Alziraca i stvorili nekoliko prilika ali opet iz nekih odbitaka i suteva iz daljine... Nista konkretno i nista prepoznatljivo od Nemacke ja nisam video, mnogo vracaju u nazad, mislio sam u prvih 10-ak minuta da su samo potcenili Alzirce ali polako me hvata nervoza, nadam se da ce uvaliti nekako bar 1 pa da se konsoliduju za 1/4VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKoliko ja vidim, ovde ce latinoamericka ekipa na tlu Amerike ponovo podici pehar, bilo to Kolumbija, Brazil, Kostarika ili Argentina.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ako Kafeterosi prodju Brazil, uzimaju prvenstvo.
Nemacka mi je totalno ocajna i bezidejna, Löw glumi ludilo i kopira Bayern, ima Lahma kao desnog beka, i stavlja ga u vezu gde je poprilicno beskoristan, a desnog beka mu igra stoper, i to prosecan. Ozil na krilo je jos jedna genijalna ideja zaista.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostKoliko ja vidim, ovde ce latinoamericka ekipa na tlu Amerike ponovo podici pehar, bilo to Kolumbija, Brazil, Kostarika ili Argentina.
Nemacku ce pre ili kasnije kostati ova zajebancija sa 4 stopera, Lamom u sredini i izgubljenim Geceom. Veceras ce verovatno na snagu dalje a Francuzi to resavaju.sigpic
Comment
-
Meni se vise svidja ova Argentina koja se muci i gde "samo" Messi igra, nego ona gde svi dobro igraju, a Messija nigde. Podseca na Maradonin tim 86.
Odlicna stvar sto nema Aguera, ne funkcionisu on i Messi kako treba.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Od svih latinosa jedino Kolumbija zasluzuje da uzme. Polako sa "pljuvanjem" Nemaca i Holandije..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment