Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kasiljas je morao bolje da intervenise kod drugog gola, ono je njegov gol. U svakom slucaju sumnjam da bi to nesto promenilo, Spanci ocajni, bez ideje, odbrana jos gora nego kod Engleza, strasno.
Bice dobra borba za 3. mesto sa Kengurima.Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Nemacka za sada ostavila najjaci utisak,videcemo...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Comment
-
.....
"Zasluženo smo ispali. Naši rivali su bili superiorni i nema opravdanja za poraze", rekao je Del Bosque, te je dodao:
"Pokazali smo karakter, krenuli smo u napad, ali nismo imali sreće. Dobro smo trčali, ali smo morali mnogo više napraviti", dodao je Del Bosque, koji nije želio otkriti hoće li napustiti klupu Španije nakon Svjetskog prvenstva.
Comment
-
Odusevljen sam, O D U S E V LJ E N !
Da budem malo blazi u veselju... znam da nije bas ovako katastrofalno i da ima nade da se vrate
na sledecem velikom takmicenju ali...
I da dodam da mi je mnogo drago sto sve reprezentacije sa Americkog latino kontinenta bas guraju dobro. Ajde sto
guraju, nego imaju toliko zrelosti koju do sada mahom nisu imali... disciplina nije na 100% ali je 95% sto je za njih u odnosu na ranije sokantno. Puni su snage za sada.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment