Vidal 11km.. Lepo lepo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostDosta pokrio kao i uvek, ali nisam preterano zadovoljan kako je igrao.
Gde nadje 6min?!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostOkaci tiket!
Bio sam ubeden da Spanija nece proci grupu (da ce proci kao Francuska posle titule 1998) i to sam hteo igrati ali kvota je mala pa sam onda stavio da ce biti zadnja u grupi ..sad me samo deli da kenguri nereseno odigraju i cudo se desilo
..sigurno je malo ljudi ovo odigralo
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostMEne odusevio. Mada gledao si ga cesce.
Gde nadje 6min?!
Comment
-
Brajki ako ovako odigra "polu povredjen" sta bi radio da je zdrav 100%...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Bokirivaldo View Posthttps://www.mozzartbet.com/sr/kladje...2-6115445-1196
Bio sam ubeden da Spanija nece proci grupu (da ce proci kao Francuska posle titule 1998) i to sam hteo igrati ali kvota je mala pa sam onda stavio da ce biti zadnja u grupi ..sad me samo deli da kenguri nereseno odigraju i cudo se desilo
..sigurno je malo ljudi ovo odigralo
Comment
-
-
Bravo ChileZao mi je Villa-e,nije ovo zasluzio...
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by aleksapfk View PostAu brate, svaka cast.mislim da je Brazil takode veoma slab nemaju oni kalibar igraca koji je osvojio
svetsko 2002 god. jedino ako Nejmar eksplodira ali koji ce jos igrac da ga prati ..
Comment
Comment