Announcement

Collapse
No announcement yet.

2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Valbuena ili Fifina zvanicna mera za visinu korner zastavice
    sigpic

Comment

• Originally posted by Dale View Post
      Poslije Messija , Benzema mi je prvi favorit za najboljeg strijelca , imam osjecaj da ce jos 4-5 zabiti , naravno ako doguraju do polufinala ..
      Jedva cekam mec sa Nemcima u 1/4 finala sto je gotovo sigurno da ce se desiti. A ja imam previse favorita ali Messi nije mejdu njima, bas nezainteresovano igra. Roben, Van Persie, Miller, Benzema, Neymar, James
      sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by Dale View Post
        Poslije Messija , Benzema mi je prvi favorit za najboljeg strijelca , imam osjecaj da ce jos 4-5 zabiti , naravno ako doguraju do polufinala ..
        Nece Francuska proci Nemacku,jedino ako Kapelo izbaci Nemce previse su jaki...
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ne znam , ja kontam da ce sutra 2-3 da zabije i samim tim , vrlo vjerovatno postaje prvi favorit .. a i pretpostavljam da ce bas daleko dogurati ( cak kad bih morao birati rekao bih da ce oni osvojiti ) , tako da ce imati vremena

@ Mare : Ma bit ce Nijemci favoriti , ali na jednu tekmu nista nije nemoguce .

Spoiler
          Ja se doduse nadam da je Francuzima u osmini kraj , da cemo ih mi izbaciti
          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ma kakav Nejmar i najbolji strelac. Daće on nekoliko golova ali šanse nema da bude najbolji s obzirom ko su mu sve saigrači u napadu.

Ma Miler će biti najbolji strelac.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
              A sto je najtuznije od svega npr meni deluje kao da mu je stalo da postigne gol vise od jednog Kristijana Ronalda. Ne samo u reprezentaciji
              Pa proslavio go,a vidio da mu ga sudija nije priznao sta reci
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by mareliverpool View Post
                Nece Francuska proci Nemacku,jedino ako Kapelo izbaci Nemce previse su jaki...
                Rusija nece proci ni grupu
                sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
                  Rusija nece proci ni grupu
                  Hoce,hoce

@Dale:Ja bas zbog toga mislim da su Rusi veoma opasni,kada Kapelo postavi defanzivni bedem... Ne volim ga uopste,ali je veliki strucnjak.
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Strasni Francuzi, mislim da se i ne moraju nazivati dark horse-om, jer su svakako najvise pokazali uz Nemce, ako gledamo ove favorite za titulu.
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

• Komicna odbrana kod oba gola..

Comment

• Sad ce Honduras pobediti Ecuador i otresto Švicu i idu dalje, da upotpuno Latino ritam.

P.S 1:1
                        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Dakle iz dana u dan se potvrđuje da te niko ne može ubiti u pojam kao Grci i Rusi
                          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Gol iz 2 poteza za Honuduras. Ekvador odmah uzvratio jednim sretnim golom nakon što je lopta doslovno prošla kroz cijelu odbranu Hondurasa bez da je niko ne izbaci, a Eder je to samo ubacio u gol.
                            sigpic
                            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                            don't support us when we win."

Comment

• Divim se ovim komentatorima sto znaju imena ovakvim igracima
                              1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
                              1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
                              sigpic

Comment

• Odlicna atmosfera na stadionu, odlicna utakmica a los kvalitet fudbala, jos samo pistolje da povade

Comment

Working...
                                X