Valbuena ili Fifina zvanicna mera za visinu korner zastavice
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2014 FIFA World Cup Brazil - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Dale View PostPoslije Messija , Benzema mi je prvi favorit za najboljeg strijelca , imam osjecaj da ce jos 4-5 zabiti , naravno ako doguraju do polufinala ..sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Dale View PostPoslije Messija , Benzema mi je prvi favorit za najboljeg strijelca , imam osjecaj da ce jos 4-5 zabiti , naravno ako doguraju do polufinala ..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne znam , ja kontam da ce sutra 2-3 da zabije i samim tim , vrlo vjerovatno postaje prvi favorit .. a i pretpostavljam da ce bas daleko dogurati ( cak kad bih morao birati rekao bih da ce oni osvojiti ) , tako da ce imati vremena
@ Mare : Ma bit ce Nijemci favoriti , ali na jednu tekmu nista nije nemoguce .
SpoilerJa se doduse nadam da je Francuzima u osmini kraj , da cemo ih mi izbaciti
Comment
-
-
Originally posted by chofy88 View PostRusija nece proci ni grupu
@Dale:Ja bas zbog toga mislim da su Rusi veoma opasni,kada Kapelo postavi defanzivni bedem... Ne volim ga uopste,ali je veliki strucnjak.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Gol iz 2 poteza za Honuduras. Ekvador odmah uzvratio jednim sretnim golom nakon što je lopta doslovno prošla kroz cijelu odbranu Hondurasa bez da je niko ne izbaci, a Eder je to samo ubacio u gol.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
Comment