Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koliko sve ovo lici na 2010. i Soderlinga, tamo je isto poveo sa 1:0, imao set lopte za 2:0, na kraju je izgubio sa 3:1

Sent from my HTC, posto mi se moze
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Mirno Gulbis odigrao ipak...
      Hvala Bogu da je poslednja etapa biciklica.

SMS na 1003

Comment

• ма да, кога занима овај меч? дај те бицикле или билијар, тамо женски тенис, а ове нека гледа ужа родбина и комшије... / дај бре СК преузми ствари у своје руке/
        sigpic

Comment

• Ovo kao protiv Soderlinga onomad
          sigpic

Comment

• Ostatak meča nema nikakvog smisla...pobjeda u 4 sata igre mu ne treba...bolja je opcija spakovati kofere i put trave...

Koliko god bi slatka bila pobjeda protiv Novaka, duplo bi gore bilo gledati patnju u finalu

Erni donio 60 poena, barem neka korist od njega

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post
              Uspeo konačno Erni da se domogne seta. Sada će biti pakleno, imaće Roger velikih problema, ne bi me čudilo da Erni dođe i do pobede.

Comment

• Gubi ovo Rodzer,.
                Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Nije ni cudo sto ES gubi sportove kad forsiraju biciklizam i sl.
                  WTA vise nikad nece imati, i ZOI su ih napustile, sta ce biti sa OI pitanje je, a ne znam kako Rolan Garos trpi ovu sprdacinu sa biciklizmom svake godine...
                  vo prekinise

Evo prekinuse Ajlu i Karlu u sred meca
                  >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• BH ala Safin
                    sigpic

Comment

• Kad vec pomenuste robina, ima li kakvih sansi da se vrati tenisu

Comment

• Ali koja tišina kad Gulbis uzme poen. Ako ako Rodzer samo salji na bh.
                        sloboda ili ništa

Comment

• Kad su Francuzi u nekom tripu da je njihov igrac. Neutralnost jbg, uvijek su dobro prolazili.
                          sigpic

Comment

• Najgori moguci scenario za Federera. Mnogo se trosi. Ovo nije dobro ni za Novaka koji nece poceti svoj mec pre 17h. Ako padne kisa moze i da ne zavrsi mec veceras.

Comment

• Федерер заражен гулбисовим вирусом у том другм сету....
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Kad su Francuzi u nekom tripu da je njihov igrac. Neutralnost jbg, uvijek su dobro prolazili.
                                Francusko govorno podracje. Dovoljno da te prisvoje.

Comment

Working...
                                X