Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tvrdoglav je on, neće ovdje odustati sve i da se naredna 3 sata tjera sa Ernijem

Comment

• Gulbisov FH aka. Elvis Presley
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Kako uvek gađa smečom stranu gde je Erni

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Tvrdoglav je on, neće ovdje odustati sve i da se naredna 3 sata tjera sa Ernijem
          Ma njemu je GS svetinja i on se tu nikad ne predaje

Comment

• Nije ni Ernie 100% fokusiran, rekao je u interview-u sta sve mu remeti koncentraciju

Comment

• Johny ne moze on da veze uzastopnih QF ili SF jer je prosle godine ispao u 2 kolo W-a
              OVAKO

Comment

• Samo mu daje šansu da ostane u meču, Erni treba da bude veliki ludak da ne koristi ovo, ajmo Erni!

Comment

• Carla cestitam ti
                  >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                    Nije ni Ernie 100% fokusiran, rekao je u interview-u sta sve mu remeti koncentraciju
                    Zavrsile su Navaro i Tomljanovic, barem oko zena na teniskom terenu da ne misli.
                    sigpic

Comment

• Nije Gulbis u onom svom ludackom modu, ali Role je jednostavno prelos

Sent from my HTC, posto mi se moze
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Johny ne moze on da veze uzastopnih QF ili SF jer je prosle godine ispao u 2 kolo W-a
                        Ja zaboravio Onda nesto u vezi QF, ne znam ni ja vise sta ima od rekorda.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Johny ne moze on da veze uzastopnih QF ili SF jer je prosle godine ispao u 2 kolo W-a
                          Misli Johnny unapred

Comment

• Ovo vec nije zajebancija od Gulbisa

Comment

• Gulbi razara Feda

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                                Ovo vec nije zajebancija od Gulbisa
                                Kako zna da odigra
                                Ali ne zna da odrzi koncentraciju dovoljno dugo...

Comment

Working...
                                X