Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radije bih Congu nego Janovica, radije bih Simona/Granoljersa/Klizana nego Raonica, radije bih Berdiha nego Federera/Gulbisa.
    sigpic

Comment

• Nisam siguran za Tsongu/Janovica, ne verujem da Janovic moze na 3 dobijena da dobije Novaka, ali Tsonga nosem publikom moze da bude problem, sto smo uostalom vec videli na RG. Takodje, Federara izbeci bi bilo super, Berdih u SF je zicer, osim ako bi se Novak samoubio u tom mecu....

Comment

• Conga jeste zajeban u Francuskoj gotovo po automatizmu, ali mislim da se Janovicevi udarci mnogo razoraniji i ukoliko bi pustio ruku to bi bilo mnogo teze vracati nego Congine lopte.
        sigpic

Comment

• Ako bi Novak bio pasivan (a nekad ume da bude iz neobjasnjivih razloga), onda svakako da. To su oni ruzni mecevi gde je Novak pozadi i brani se, i svaki sledeci udarac je sve plici s njegove strane, i naravno takve poene gubi. Ako bi malo preuzeo inicijativu, ne bi Janovic imao sta da trazi tu. S druge strane, Congu poznaje i on ga skoro nije dobio u nekom vaznom mecu....

Da, da dodam, Janovic je razorniji ali mora da bude u poziciji da igra tako. Na Novaku je da li bi mu to i dozvolio....
          Last edited by Miki90; 30-05-14, 16:18.

Comment

• Kakav crni Janovic, vezao je 8 poraza, ovo je prvi put posle ne znam ni ja koliko meseci da je vezao 2 pobede, danas ga Conga lagano dobija
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• ови преносе репризу, а мечеви се играју увелко?
              sigpic

Comment

• Jel moguce da ovi retardi sa ES-a da davaju reprizu Federera a da ne davaju Sarapovu ili Tsonge?
                OVAKO

Comment

• Jedna rec: Eurosport....nego, odoh da gledam biciklizam....

Comment

• Kako samo Masha igra, nevjerovatno

Tommy ne može sa Isnerovim servisima, očekivano

Comment

• hehe što Shminka ima avatar
                      ko ima...RTS...Conga-Janovic

doduše tamo je i Mijaljević.. kaže... aha!
                      Last edited by miloolja; 30-05-14, 16:23.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Krenuo je Jo, krenula je dominacija, invazija Francuske na Poljsku

Comment

• Da, RTS, kao da ES nije dovoljno losa opcija .....ali evo sad sam sklopio nov komp pre sat vremena, samo da dignem sistem pa cu moci da drndan i strimove.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Jel moguce da ovi retardi sa ES-a da davaju reprizu Federera a da ne davaju Sarapovu ili Tsonge?
                            Banjac tako obećao.
                            Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Kaze Mats Marin od kad radi sa Ivanisevicem potpuno drugi igrac, ide po svoje udarce i tek se ocekuje da eksplodira. Podsjeticu sta je rekao Ivanisevic prije nekoliko mjeseci. Kad moze Vavrinka do Slema, sto ne bi mogao Marin?
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Conga jeste zajeban u Francuskoj gotovo po automatizmu, ali mislim da se Janovicevi udarci mnogo razoraniji i ukoliko bi pustio ruku to bi bilo mnogo teze vracati nego Congine lopte.
                                Sa Janowiczem bi se susreo prvi put, ako ovog krene servis gotovo sigurno postao bi frustriran a samom mu je servis dosta problematican do sada na ovom RG, pa eventualni TB-vi , Jo-a i njegovu igru makar poznaje u detalje pa i parisku publiku, mada jeza me hvata od nacina na koji je 2012 spasavao 4MP i onog grotla u kome se mec odvijao.
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X