Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    I dalje je ovo Janovicev mec i od njegovog reketa zavisi, cesto bira ocajna rjesenja ali je sa osnovne osjetno jaci.
    pretpostavljam da se salis

Comment

• Jo igra najbolji tenis ove godine, bez ikakve dileme...

Originally posted by bakalopp View Post
      Ne znam zasto pricate da Novak ne zna da dotuce protivnika. Pa ljudi on je sve prosao u karijeri i jos RG mu je ostao od ovih najbitnijih trofeja a vi pricate kako on ne zna da dotuce protivnika
      ono što pokušavaju da kažu je to da bi imao više tih turnira koje si nabrojao, da zna završiti protivnika na vrijeme
      Last edited by shminka; 30-05-14, 17:10.

Comment

• Uspeo da se domogne jednog TB Robredo, da vidimo šta može u nastavku

Comment

• Izner i Robredo nastavljaju sa TB setovima, ovoga puta uspešniji je bio Robredo.
          Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Jo igra najbolji tenis ove godine, bez ikakve dileme...

ono što pokušavaju da kažu je to da bi imao više tih turnira koje si nabrojao, da zna završiti protivnika na vrijeme
            Jesi seriozan Shminka? Tsonga do Monte Karla se raspadao, nije mogao da se sastavi, a vec nakon Monte Karla je bilo bolje, ali ipak mislim da Tsonga nije jos na svom najvecem nivou.

Edit: Glup sam kao pasulj, nisam video da si napisao OVE SEZONE. my bad
            OVAKO

Comment

• Jirzijeva teniska inteligencija je na nivou kisne gliste
              sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                Ako ne zna ne bih imao i tih trofeja

Comment

• Novak je već izgubio nekoliko velikih titula zbog ovakvih situacija (ili sličnih) u toku pojedinih mečeva. Konstano mu se ovo događa. U sledećem kolu ako bude protiv Tsonge igrao nikako ne smije dopustiti da Žo ima inicijativu.

Comment

• Originally posted by bakalopp View Post
                    Ne znam zasto pricate da Novak ne zna da dotuce protivnika. Pa ljudi on je sve prosao u karijeri i jos RG mu je ostao od ovih najbitnijih trofeja a vi pricate kako on ne zna da dotuce protivnika
                    A zar zna? Da zna imao bi on i ovaj RG vec u dzepu i igrao mnogo rasterecenije sada, i imao bi jos bitnih turnira u svojoj kolekciji - I ja bih bio zadovoljniji i mirniji i manje bih se nervirao oko stvari koje direktno nemaju nikakav uticaj na moj zivot. A sto je najbitnije ne bih prosipao energiju i zivce ...
                    U cetvrtom sam navijao za Marina, ali jbg nije mu se dalo ...
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Primer: Prosle godine na Wimbledon-u imao brejk prednost u sva tri seta i uspeo sve setove da izgubi a da se nije igralo TB. Znas kad ce se to desiti Nadalu ili Federeru?
                      OVAKO

Comment

Novak ima kvalitet koji mu garantuje trofeje...a u proteklih godinu dana je po meni, a i mnogima ovdje, najbolji na svijetu...a nema nijedan GS trenutno u svojim rukama...što se Nadalu recimo nikad nije desilo

Comment

• Berdych ozbiljno namerava da izgubi u ovom mecu
                          OVAKO

Comment

• Ts.fanaticno motivisanprosto leti terenom. Bez obzira na igru Janovica, ne vidim kako moze da ga dobije
                            Last edited by jovan; 30-05-14, 17:23.
                            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Novak previse postuje protivnike i to ga hebe

Comment

• sa malo srece je Robredo ovo mogao vec da zavrsi

11 bp nije iskoristio (naspram 2 isnera) , duplo vise poena uzeo na reternu , 63-10 u UE za isnera

Comment

Working...
                                X