Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by prskaj View Post
    Da mi je samo jos jednom da vidim Soderlinga
    Jedini nacin kako mozes dobiti Nadala na RG ako nisi Novak Djokovic.

Ma i servis mu je nebitan moze svaki da servira ispod ruke samo da se krene u poen, jednostavno covek se toliko dobro oseca na ovom terenu da je to neverovatno. Zna mu svaki milimetar i moze iz bilo koje pozicije tela da posalje lopticu duboko koliko hoce. Cak mu je i napad nebitan, odbranom ce kupiti poziciju na terenu tako da ce namestiti zicer koji bi i Felisiano iskoristio

Nije isto dobiti Nadala na sljaci u MC I Rimu i na RG, da je to isto Djokovic bi njega davno dobio na ovom terenu. Ipak za sada Soda ostaje unikat

Comment

A koji mu je to renking zasticen?
      Ono kad si recimo na mesto koje te vodi direktno u glavni zdreb jednog slema, pa se onda povredis i ne igras duze vreme i zbog toga padnes mnogo pozicija na rang listi. I tad mozes da trazis da igras na neke turnire sa taj zasticeni ranking jer nisi pao na listu zbog lose igre nego zbog povrede.
      OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Rafa za sada mi se ne svidja kako igra...
        Ni meni. Zbog toga mi je jos vise zao sto Thiem ne igra kako treba, odmah bi dobili zanimljiv mec.

Comment

• Giro!
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Niculescu i njen FH slajs...
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Ono kad si recimo na mesto koje te vodi direktno u glavni zdreb jednog slema, pa se onda povredis i ne igras duze vreme i zbog toga padnes mnogo pozicija na rang listi. I tad mozes da trazis da igras na neke turnire sa taj zasticeni ranking jer nisi pao na listu zbog lose igre nego zbog povrede.
              Matori jasno je meni sta je zasticen renking ali koji je to on imao renking da zastiti?
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Giro!
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Jebem ti biciklizam Na dvojci gledamo fantasticnu Moniku Nikulesku i njen prelep forhend, jedan od najjacih u istoriju tenisa.

Sonja, nije do Tiema nego do Nadala, Tiem ne moze nista sa ovakav pristup, nikada u zivotu nije se sreo sa ovakave spinove tako da me ne cudi ovaj rezultat ali meni svakako je bitna igra Nadala.
                  OVAKO

Comment

• Dusan dominira
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Matori jasno je meni sta je zasticen renking ali koji je to on imao renking da zastiti?
                      Pa ocigledno top 100, cim je upao u glavni zreb
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Dusan dva breaka prednosti u prvom setu, steta sto nema prenosa, to mi nikad nije bilo jasno zar je tesko nabiti jednu kameru i pustiti prenos.
                        Pa jbt sa itf turnira iz kiseljaka ima prenos a sa terena Rg-a nema
                        KK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID

Comment

A koji mu je to renking zasticen?
                          Pa bio je on 71 na listi,to bi bilo dovoljno da se upadne u glavni zrijeb.

Comment

• Koga briga za zaštićeni renking ili šta već, Dušan dominira, idemooo
                            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• 2012. je bio u TOP 100 ali je ocigledno sad na smijesnom nivou kad ne moze protiv Lajovica ni do gema
                              sigpic

Comment

• Nisam te shvatio mislio sam da pitas sta je zasticeni ranking

Mene plasi sto je Dusan bio ogromni favorit pre ovog duela, a znamo da nije bas dobar na psihu Nadam se da ce se dobro nositi sa ulogu favorita i da ce proci u sledecem kolu.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X