Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Damir View Post
    Negdje sam citao intervju s Pennetom nakon njenog raskida s Moyom,tema su bili muskarci.Rekla je da je Haas najzgodniji frajer na turu a da je Safin njen tip te da ju je "startovao' jedan Brazilac ali da nije njen tip i da je dobio odbijenicu.
    Postavlja se pitanje da li je Belluci taj milfhunter?
    flavia je kraljica

http://www.tennisfrontier.com/wp-con...enna_v_gdv.jpg
    predobra knjiga sa puno puno zanimljivih detalja

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Znam za taj trip, ali imas derbi kola i on nije na PC, a kad igraju s nekim pacijentima onda su na PC.
      Mora biti jedan Francuz od muskih i budimo realni gdje ce svog najveceg ljubimca Feda staviti dva puta zaredom na SL , ne ide

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Znam za taj trip, ali imas derbi kola i on nije na PC, a kad igraju s nekim pacijentima onda su na PC.
        Ono sto isto nervira jeste da se uvijek moraju najbolji prenosit.Kome je zanimljiv mec u kojem Rafa,Novak i Roger demoliraju svoje protivnike osim ljudima u Srb,Esp i Svi.Uvijek se istovremeno igraju bar 2 zanimljivija meca ali izgleda takav je "zakon",sponzori ili sta vec.

Comment

• Nije mi jasno zasto pravite toliki problem oko terena, nisu baceni da igraju na nekom parkingu, da li je SL ili je PC, totalno je svejedno
          Jedino znaci onom ko je u Parizu i zeli da gleda mec, a ima pogresnu kartu, nama je bas nebitno
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Jao Nando brate sta radis

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Nije mi jasno zasto pravite toliki problem oko terena, nisu baceni da igraju na nekom parkingu, da li je SL ili je PC, totalno je svejedno
              Jedino znaci onom ko je u Parizu i zeli da gleda mec, a ima pogresnu kartu, nama je bas nebitno
              SL je brzi teren od PC

Comment

• Teren 1 je jos brzi, na tom terenu ga je Kolsrajber pobijedio.
                sigpic

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
                  SL je brzi teren od PC
                  Po ovakvom vremenu, mislim da su skoro isti
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Lajovic protiv Carape

Comment

• Originally posted by Damir View Post
                      Lajovic protiv Carape
                      Mirise na Dule-Rafa

Comment

• Sasvim mi je nebitno na kojem terenu igra, ako već mora jedan meč da igra van centralnog onda bolje da to što prije riješi, u prvoj sedmici turnira
                        Samo da Ciba brzo završi
                        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                          Sasvim mi je nebitno na kojem terenu igra, ako već mora jedan meč da igra van centralnog onda bolje da to što prije riješi, u prvoj sedmici turnira
                          Samo da Ciba brzo završi
                          Proud, odakle si?

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                            Sasvim mi je nebitno na kojem terenu igra, ako već mora jedan meč da igra van centralnog onda bolje da to što prije riješi, u prvoj sedmici turnira
                            Samo da Ciba brzo završi
                            Pre ce to Stosur brzo zavrsiti
                            Iako verujem da ce Ciba dati sve od sebe (kao i uvek) pa sta bude...
                            Valjda ce joj i Nole pozeleti srecu...

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
                              Proud, odakle si?
                              Šta odakle sam

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                                Pre ce to Stosur brzo zavrsiti
                                Iako verujem da ce Ciba dati sve od sebe (kao i uvek) pa sta bude...
                                Valjda ce joj i Nole pozeleti srecu...
                                Ma ako AIR bude tu da bodri Ciba će to lako da riješi, još ako Nole pripomogne nema brige

Comment

Working...
                                X