Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    To sto je Nadal imao samo 6 vinera nije nista novo, njegova poznata taktika, vracaj dok ovaj drugi ne pogresi
    Tim nije imao nikakve sanse da uzme set, to je bilo jasno pre meca.
    E sad, mozda vi kao njegovi navijaci hocete da date ovom mecu vecu vaznost, hocete da poverujete da je Nadal mogao da izgubi set, ali to je ortodoksna glupost.
    Ja ne razumijem kako ljudi mogu da gledaju tenis dan i noc i opet nikako da ga skontaju.Nije sve u tim vinerima,postoje i drugi nacini da se osvoji poen,bude agresivan.Povuci cu paralelu izmedju servisa i igre s osnovne.Kad serviras imas mogucnost da opalis ravan servis od 200+ kmh ili kick servis od 170kmh.I jedan i drugi ce ti donijet poen ako ih dobro izvedes s razlikom da ce onaj od 200kmh vjerovatno bit upisan u statistiku kao as dok ce kick servis protivnik da dokuci ali ga nece vratit ili ce ga kratko vratit.Nadal bira ovu drugu opciju u igri s osnovne,kontrolisanu agresivnost.
    Samo sto cesto nema priliku da bude agresivan jer mu protivnik izadje ocajan na teren i odmah na prvu ili drugu lopticu ide all in,kao oni ludi azijati na Zynga pokeru

Comment

• kakva je Nando legenda, vodi 4-1 i u narednih 5 gemova uzme DVA poena

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
        kakva je Nando legenda, vodi 4-1 i u narednih 5 gemova uzme DVA poena
        Jaci je Istomin,od 5:1 u tiebreaku na 5:7

Comment

• Jeste zreb los ali Nole sve to cisti, evo i prognoze : Nole-Cilic 6:4 7:5 6:1, Nole-Tsonga 6:4 4:6 7:5 6:2 , Nole-Raon 7:6 6:4 7:6, Nole-Rodja 7:6 3:6 6:4 7:6 i Nole-Rafa 2:6 6:2 6:3 6:4 Zivi bili pa videli, kup MUSKETARA je nas bez obzira na draw

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
            kakva je Nando legenda, vodi 4-1 i u narednih 5 gemova uzme DVA poena
            TOLIKO O NJEGOVOJ KONCENTRACIJI

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
              Jeste zreb los ali Nole sve to cisti, evo i prognoze : Nole-Cilic 6:4 7:5 6:1, Nole-Tsonga 6:4 4:6 7:5 6:2 , Nole-Raon 7:6 6:4 7:6, Nole-Rodja 7:6 3:6 6:4 7:6 i Nole-Rafa 2:6 6:2 6:3 6:4 Zivi bili pa videli, kup MUSKETARA je nas bez obzira na draw
              Zahebo si se,igra sa Simonom u 1/4

Comment

• Боље да пусте да видимо како то Вердаско губи меч?
                sigpic

Comment

• Originally posted by Damir View Post
                  Zahebo si se,igra sa Simonom u 1/4
                  Nisam se ja nista zahebo, Raon ide u 1/4

Comment

• 400 bodova vise od drugoplasiranog. Gasi igricu. Pjeske.
                    sigpic

Comment

• Ameli Morezmo preuzima Mareja. Sto prica ovaj covjek i zasto ga ja slusam kad imam eng audio

Koli gasi Mareja.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Damir View Post
                        Jaci je Istomin,od 5:1 u tiebreaku na 5:7
                        da je bilo malo srece to bi napravio i berlok

ipak nando prekida niz cuevasa od svega 9 gemova

tacno bi dobili konjuktivitis svi kolektivno da ovaj cirkus puste na ES

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Ameli Morezmo preuzima Mareja. Sto prica ovaj covjek i zasto ga ja slusam kad imam eng audio

Koli gasi Mareja.

Comment

• Nando prso s glavu od kad ga ostavi nasa Ana Da mu se Ana sad vrati on bi osvojio bar GS , jer covek ima igru ali mu fali koncentracija

Comment

• a sad spektakl, Beluci - Fognini
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Jebote, ovo je sigurno jedan od najgorih dana na GS u zadnjih 10 godina.

Comment

Working...
                                X