@zika: Koji novi igraci?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by pingowsky View Postalo admine , šta je ovde tema ??? Roland Garros uživo , ili nešto drugo ???http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostOve godine nije imao dostojnog protivnika...Novak je apsolutno fizički nespreman danas bio...dobro je i set uzeo...a uzeo ga je na osnovu prethodnih mečeva...na ime
Nemaš snage...nemaš šta tražiti protiv Rafe na PCu po sunčanom danu...
Djaba sve, taktike, FH, BH, kvalitet...nemaš snage...ciao
Svaka čast Rafa, veliki si šampion, najveći
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostUzece Djokovic RG, u to nema nikakve sumnje, samo mi je zao sto on ima igru da dobije Nadala ovde, ali jednostavno uvek ponavlja iste greskesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostJa bas mislim da nece, iako bih voleo mnogo da se to desi, ali kada ovakvog Nadala nije mogao da dobije. Fizicki je pao Rafael samo tako ALI i Djokovic dobar deo meca u nista boljem stanju. Nema snage jednostavno, a tada se i mnogo vise gresaka pravi nego sto je uobicajeno.
A i druga stvar, ne moze Nadal doveka da osvaja RG, ne moze zauvek da se sve pogodi.
standing ovations za Noletahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
@zika. ma ko bre, i ovi sto mogu da dobiju Novaka ga tesko mogu dobiti na 3 seta na sljaci. Mogu na nekom mastersu da ga drmnu ali na 3 dobijena, tesko. Nema niko od mladjih generacija ko obecava, ali ono stvarno, osim eventualno Thiema, ali to cemo jos videti.
Comment
Comment