Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A neeeeeeee ovo masiti neeeeee
    Sad pocela Sarapova i mene da nervira sa ovim 40 sekundnom spremanje za servisa
    Steta sto se Genie usrala kada je najpotrebno.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Sve to stoji, ali ja tu (iako je ne podnosim ni malo) nju ne krivim uopste, Ona radi ono sto uvek radi i radi to jer joj tako najvise odgovara, a sudije ne rade ono sto bi trebalo da rade.
      Skroz se slazem, nije ona kriva, nego sudije koje dopustaju.

Stefanu smeta kad se neko dugo sprema za servis
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        E to sve hoću da pitam, jel se to odnosi i na žene, onih 25 sek.?
        Nešto nemam taj utisak ne samo zbog Maše, već i Serene i ostalih "prekaljenih" tenis'čica..

Slabo gledam žene, al ni jednu opomenu ne čuh...
        I ja slabo pratim tenis , stvarno ne znam, ali nemoguce je da se dopusta ovolika pauza koliku pravi Vristalica.
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Slemovi su pod ITF, tako da verujem da vazi isto i za muskarce i za zene
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Ma ova mala "lupa" po loptici pa sta bog da. Dok je bila svezija i dok se malo bolje kretala ulazilo je (mada je i tada bilo dosta ue). Treba da poradi na fizickoj spremi ako misli i u buduce tokom celog meca samo da samara lopticu. Jer to "samaranje" zna bas da umori onog ko samara ...
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              Ma ova mala "lupa" po loptici pa sta bog da. Dok je bila svezija i dok se malo bolje kretala ulazilo je (mada je i tada bilo dosta ue). Treba da poradi na fizickoj spremi ako misli i u buduce tokom celog meca samo da samara lopticu. Jer to "samaranje" zna bas da umori onog ko samara ...
              Ne kreta se uopste lose i u trecem setu, samo joj je opalo samopouzdanje pa pocela promasivati neke lake lopte. Nema dileme, ona je idan broj jedan, samo pitanje na vreme je kad ce se desiti to. Steta sto danas nije pobedila, a imala je sansu i bilo bi prelepo za nju da udje u finala jednog GS turnira.
              OVAKO

Comment

• Fkt jeste zanimljivo kada se nekome nešto kod nekog igrača ne svidja, a njegov glavni teniser radi iste stvari...a baš se često to dešava

Comment

• Ma kako joj usralo sad na mec lopti majko bozja
                  OVAKO

Comment

• A nisi se trebala rukovati sa njom, sta ti je

Comment

• Pozdrav i sejking hends nije mogao biti hladniji.
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Kakva je carica Sharapova, sve neki preokreti
                        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Gde je sada Serena....
                          Originally posted by Casiraghi
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Opasan fetis ima Pova da okrece meceve.. u finalu ko dodje, neka joj pusti prvi set

Comment

• Nije trebala da se rukuje sa sudijom, mozda sa Marijom ali sudiji nije trebala da pruzi ruku nikako ...
                              Jbt ne znam postoji li neka sudijska komisija koja ce po zavrsetku dana pregledati teniske utakmice i raznorazne situacije i ocenjivati sudije, i kaznjavati ih (sto je jos bitnije). Zna li ko ?
                              Last edited by Sandugp; 05-06-14, 16:45.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nije mi Genie simpaticna 'ljudski' ali svaka joj cast na napretku sto se tenisa tice

Comment

Working...
                                X