Popila opet ljubicastu tecnost
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostOvaj PDF se pretvara u hejterski PDF, nazalost."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostI ja sam skoro uvijek za slabije ali ne mrzim one jace
npr.
Meni je Errani antipatična i nervira me, ali je ne mrzim uopšte.Čak poštujem njenu igru."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostNije to mržnja, nego dosta osoba smatra Mariu antipatičnom.
npr.
Meni je Errani antipatična i nervira me, ali je ne mrzim uopšte.Čak poštujem njenu igru.
Genie se raspala u drugom setu
Ali kakva samo defanziva ima Marija Nije to ona klasicna defanziva karakteristicna za sljaku, vec ona vraca skoro bez proklizavanje, stvarno nevjerovatno.Last edited by Stefan-kobe; 03-06-14, 15:48.OVAKO
Comment
-
Odvratna jeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment