Originally posted by Johnny
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
-
Originally posted by AIRBORNE View PostAjde Carla ajde u inat ovima sto vole lepe teniserke i nekima ne lepi ljudi su ipak ljudi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa bih svakako navijala za Karlu da nisam tipovala slatkicu"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostKao mislis? Ako mislis dali navijam za nju ne navijam, a ovako kao sportista je i te kako gotivim. Inace navijam za Bouchard. I naravno za Anu
Komentarisu ovi na ES kako to da Marija nije dobila niti opomenu, a trosi "tonu" vremena izmedju svojih servisa .... Pa zato sto je to Marija Sarapova.
Daj mala oderi je molim te ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostAjde Carla ajde u inat ovima sto vole lepe teniserke i nekima ne lepi ljudi su ipak ljudi.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostPlan B: glasnija dreka, odugovlacenje, pogled pun mrznje
Ali necu vise da je pljujem dovoljno je bilo odoh da odmorim dok je ova mala ne pospremi i da gledam posle novaka smiren. Ako nastavim ovo da gledam samo cu se iznervirati bzvsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Johnny View PostNema to veze da li je neko lep ili manje lep, vec ponasanje, stav na terenu. Pa ja sam obozavao Zastin Enan zbog njene igre, a ona nije neka lepotica
Ljudi ne mogu vise ovako dva kanala + forum... nisam toliki multipraktike. Vidimo se posle teniskih desavanja.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostBrate a kakvo to ponasanje i stav ima Carla ?
Ljudi ne mogu vise ovako dva kanala + forum... nisam toliki multipraktike. Vidimo se posle teniskih desavanja.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment