Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa nestrpljenjem ocekujem Nisikorija, i razresenja te dileme, koja mi je cesto u mislima, i koja daje "car,"buducim desavanjima. Kod Stana, koji je dominantan po snazi udaraca, smatram da ce Nole pored svega, svojom vecom teniskom inteligencijom, da nadje resenje, po narodnoj "snaga klade valja, ali um caruje".
    Inace, pored apsolviranog Rafe, jedine dve potecijalne mine, u narednom preiodu. Krajnje zahtevno, i inspirativno, a to je Nolov teren

Jelena, ukuljucuje mozak, to me raduje
    Mora da nametne svoju igru
    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Sve je to ok, mozda je umoran malo, mozda ima neke probleme, sta sa grbom sta privatne probleme, ali da mu je dosta od tenisa nisam bas siguran. Ali Shminka je u pravo, Endi fkt tako deluje na terenu, kao da mu je smuceno od zivota. Shminka danas sta kazes za 1/2 finalne duele u musku konkurenciju?
      OVAKO

Comment

• Ako Rafa danas pobedi moze i do titule. To bi za njega bilo kao za Noleta u IW-u...ogromna pobeda posle teskih meceva, losije forme.

...
        JJ opet izgubila prednost
        Last edited by Zzz; 17-05-14, 12:39.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
          Ako Rafa danas pobedi moze i do titule. To bi za njega bilo kao za Noleta u IW-u...ogromna pobeda posle teskih meceva, losije forme.

...
          JJ opet izgubila prednost
          nole osvaja ovo

Comment

• Ne moze Rafa do titule preko Noleta, ne na ovom turniru, ne sa ovakvom formom.
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Mislim da gledamo finale Đoković-Dimitrov.

Murray je jučer u prvom setu dobrim servisom i držanjem loptice visoko na BHu i generalno laganim lopticama uspijevao iznuditi neke nekarakteristične Rafine greške. Medjutim, ko igra tenis vrlo dobro zna da je gotovo nemoguće generisati jak spin iz loptice u kojoj ničega nema. Pogotovo još kad se igra u večernjem terminu. Tako da bi taj set trebao biti Griši vodilja kako igrati večeras. Dovoljno dugo u reliju sa Rafom sigurno može ostati i na šljaci, a to je pokazao u MCu prošle godine. Može držati i lopticu visoko na BHu bez ikakvih problema. Pokazao je to na AOu.

A ključna stvar će biti rješavanje plitkih loptica koje će dobijati poslije servisa i poslije visokih loptica po Rafinom BHu. Par promašaja iz takvih situacija ga je možda koštalo i pobjede na AOu. Mislim da će do pobjede, pogotovo ako Novak prodje dalje!

Novak bi trebao dalje. S tim da treba u meč ući maksimalno koncentrisano, jer svako glupiranje na svom servisu ga može stajati seta.

Comment

• Ма какав Димитров, видиш да Рафа има среће, бугарин и да буде пред победом има неким чудом да сломи ногу и овај ће да прође....

пуна капа и оволико!
                Last edited by Žika; 17-05-14, 13:03.
                sigpic

Comment

• Imam utisak, kao da Jelena nije dobro "pripremila" ovaj mec. Ima igru za ovakav profil rivalke, ali je prenervozna-"ne misli jasno".
                  Steta sto mec, ide jednosmernom ulicom

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                    Mislim da gledamo finale Đoković-Dimitrov.

Murray je jučer u prvom setu dobrim servisom i držanjem loptice visoko na BHu i generalno laganim lopticama uspijevao iznuditi neke nekarakteristične Rafine greške. Medjutim, ko igra tenis vrlo dobro zna da je gotovo nemoguće generisati jak spin iz loptice u kojoj ničega nema. Pogotovo još kad se igra u večernjem terminu. Tako da bi taj set trebao biti Griši vodilja kako igrati večeras. Dovoljno dugo u reliju sa Rafom sigurno može ostati i na šljaci, a to je pokazao u MCu prošle godine. Može držati i lopticu visoko na BHu bez ikakvih problema. Pokazao je to na AOu.

A ključna stvar će biti rješavanje plitkih loptica koje će dobijati poslije servisa i poslije visokih loptica po Rafinom BHu. Par promašaja iz takvih situacija ga je možda koštalo i pobjede na AOu. Mislim da će do pobjede, pogotovo ako Novak prodje dalje!

Novak bi trebao dalje. S tim da treba u meč ući maksimalno koncentrisano, jer svako glupiranje na svom servisu ga može stajati seta.
                    Usao si u realne vode. Jasno da ono sinoc nije bilo tako naivno. Da to nije bio mec rekreativaca.

Ipak mislim da ce finale da bude Nadal-Novak.

@Jovane

Ja bih radje da se 2015. odluci da li je Novak ili Nishikori bolji na sljaci.

Comment

• Originally posted by NI View Post

@Jovane

Ja bih radje da se 2015. odluci da li je Novak ili Nishikori bolji na sljaci.
                      I ja

Comment

• Steta za JJ ali Sara je uvek nezgodna protivnica na sljaci
                        Polufinale je dobar rezultat

...
                        Sad da vidimo Noleta

Comment

• Ajde "nasi". Za koga navijati, bas tesko

Comment

• Ajmo malo u seču drveća
                            sigpic

Comment

• Baš šteta što Jelena nije prošla dalje ali ipak i ovo nije loš rezultat, neka nastavi ovako i na RG i biće dobro.

U odnosu na prošlu listu napredovala je za jednu poziciju, trenutno je ispred Sharapove na sedmoj poziciji.
                              Last edited by Lord Aleksoni; 17-05-14, 13:25.

Comment

• Ajde Nole
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X