Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vidi se da dosta duva vjetar...

Comment

• Kakav je ovaj Robredo šmeker smešan mi je
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Tu je i nestasni vetric, ajde Nole ignorisi vetar
        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Idemo Nole rival po meri-"stara koska" Toni
          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Mrzim vetar

Comment

• Sto ?
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Eve ga, oma
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Kakav je Novak? na poslu sam a krbulja je neka od kompa pa me mrzi da jurim stream-ove i da se patim, preskocicu ovaj mec, samo neka neko napise kakav utisak ostavlja za sada ...
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Novak dobar, agresivan, malo ga zeza vetar ali za sad

I bekhend radi sto me raduje

Comment

• Ma ne bi bilo interesantno da Nole malo ne zacini
                      Dobaaaaarrrrrrrrr, za sad, nastavi sa ignorisanjem vetra Nole
                      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Solidna partija Novaka, neka ubaci u jaču brzinu čisto zbog možda mogućeg pljuska, da se završi na vreme.

Meni za sada deluje odlično, nije Robredo neka pretnja, drago će mi biti da ga ostavi na što manje gemova.

Comment

• Tamos-vamos

Idemo Uniqlo!
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Tamos-vamos

Idemo Uniqlo!
                            Jaooo tek sad vidim da igra (vodi) i Nisi ...ajde

Comment

• Kakav završetak seta, idemoooo!!!

Comment

• Super stvar da servira većinom u FH. Potovo drugi servis...nije na to navikao Tommy...a i držanje generalno na FHu je dovoljno za laganu pobjedu

KEi razbija Davida, jednostavno nema snage u Davidovim udarcima danas

Comment

Working...
                                X