Ode Cilic, a mozda ode i Ivanisevic.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Miami 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by Petra View PostAaaa zaljubljena Kvitova uze setnesto se tu pobrkalo sa zaljubljenoscu...objasnice Zika vec tu pojavu
Da nije ipak motivacija u pitanju
Steta sto nije stream, ne vidimo sta se desava...mozda i Donna igra lose
Svakako mora Ana da pobedi u sledecem kolu
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostSad je pocela da igra
Steta sto nije stream, ne vidimo sta se desava...mozda i Donna igra lose
Svakako mora Ana da pobedi u sledecem kolu
Bilo koja da je trebala bi Anci da nize pobedei drzi se motivacije
sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA neće samo W, osvaja i USO znači
Sramota kako je odigrao.
Nego zaista me cudi kako je tako lose odigrao protiv Vasselin-a , uslovi se trebali vise odgovarati Marinu.Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostMolim, prvobitno je prorocki Marin proglasen osvajacem USOa , posle Zagreba i Delray Beach-a je napredovao do W.
Nego zaista me cudi kako je tako lose odigrao protiv Vasselin-a , uslovi se trebali vise odgovarati Marinu.
Cuj osvajac Gren SlemaOn ako osvoji GS, ne znam sta bi uradio, isao bi na glavu do Beograda.
OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View Post
Cuj osvajac Gren SlemaOn ako osvoji GS, ne znam sta bi uradio, isao bi na glavu do Beograda.
* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Чила је бар ових година тако изгледао, а није више ни млад да може из почетка, може само да доживи повреду јер ти гломазни играчи кад запну више од лимита, доживе повреду.. мислим да је ипак било то шта је и урадио, надаље ће бити скромно...
Ево и сићушни Батиста пакује гломазног Јановича....Last edited by Žika; 22-03-14, 18:21.sigpic
Comment
Comment