Pojma nema Čilić, pojma.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Miami 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by AleksaVP View PostDobra Ana, sad kada bi nekim čudom našla igru i u narednim mečevima. Može ona to, samo joj treba dobra motivacija.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Cilicu bas veselo sa ovim veselim, izgleda bice treceg seta
Tesko ce Donna, Kvitovu ima ko da motivisesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostLepotan motivise samog sebe, Kvitova zaljubljena pa joj ne ide (pitaj Ziku)
Ozbiljno- nista ove godine ne igra + najbolji rezultat u Majamiju ima 3.kolo...mada za sad se drzi 4-3 za Kvitovu
Cilic ode nasigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
Aaaa zaljubljena Kvitova uze setnesto se tu pobrkalo sa zaljubljenoscu...objasnice Zika vec tu pojavu
Da nije ipak motivacija u pitanjusigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment
-
A neće samo W, osvaja i USO znači
Sramota kako je odigrao.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment