Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Mislim da ovo manje Nadalu odgovara. Njemu za formu bas trebaju mecevi, Fabio mu nije dao da igra, protiv Milosa se to osjetilo iako je i vjetar odradio tu svoju ulogu i sad ima WO. Njemu ovo usudjujem se da kazem osjetno manje odgovara od Novaka.
    Definitivno...znalački su mu ubili svi redom ritam

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Mislim da ovo manje Nadalu odgovara. Njemu za formu bas trebaju mecevi, Fabio mu nije dao da igra, protiv Milosa se to osjetilo iako je i vjetar odradio tu svoju ulogu i sad ima WO. Njemu ovo usudjujem se da kazem osjetno manje odgovara od Novaka.
      Slazem se, mislim da mu je trebao bar jos jedan mec pred Novaka ali eto, vidjecemo kako ce da bude

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
        Zasto bi to uradio? Ima sansu da osvoji turnir koji nikad nije osvojio... velika je to motivacija.
        Zeli on Novaka tek na sljaci ....
        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• u ponoc exkluzivne izjave chlanova The books of knjige
          http://antenam.net/web/index.php
          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Nadam se da ste upravu, i nadam se da će Novak bolje da iskoristi ovu situaciju... motivacija će da bude ogromna sa obije strane, Nadal želi do prve titule ovdje, a Novak da ga spriječi u tome
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• лепо народ каже: "где је два ту је и три" ето шта се треће догодило!
              sigpic

Comment

• * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• tihi bojkot srednje klase.
                  briga ih, bodovi i novac su legli.

Comment

• Ma kakav Rafa je ogroman borac i ne vjerujem da bi to učinio, ali eto ko zna sve je moguće.Jer Nadal je na sljaci favorit protiv Novaka, a ovde su podjednaki.Tako da bi Novak, ako bi dobio ovde podigao samopouzdanje pred sezonu šljake.Dok u slučaju da igraju tek u MC, i kad bi to Nadal dobio Novak bi izgubio na samopouzdanju pred Madrid,Rim i RG.
                    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• а ја спремио лонац кафе за ноћас, сада имам да пујуцкам до недеље и то у пола три ујутру...

од сада треба да организују турнира да Рафа и Ноле буду слободни до финала, а ови остали нека се играју...за сићу...
                      Last edited by Žika; 28-03-14, 23:44.
                      sigpic

Comment

• How about a new rule? Similar to the Lucky Loser rule.
                        If you withdraw before the match, let the person you defeated last play for you ;).
                        That way no matches would be cancelled anymore and the spectators would get something in return for their money...
                        Komentar sa ATP sajta ...
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Stvarno... ostrim se za 20h i Nola... nista.
                          Spremam se da izadjem i odustajem zbog Rafice i Ceha kad opet mosa...

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Veoma zanimljiv i dobar predlog.Ja sam isto tome razmisljao jer ovako je bas glupo.
                            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

Taman tako,kad ih vec ne kaznjavaju,ovo bi bilo idealno !
                              SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

A bodovi?

Comment

Working...
                                X